[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(8)

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
고마워 미안해
無挑係我唯一既精神支柱 noooooo
不過換個角度睇既話
如果金pd帶住個班底另起爐灶都咪話唔期待
亨敦/洪哲回流 反正以前唔回流係因為無挑個名太響 做咩都要好小心 新節目就唔驚 玩咩都得
好想知冇晒舊成員既 "無挑" 收視會有幾多
應該點都會留返個原老嘅
留到在石已經穩住個收視
佢應該唔會留
大神成日都想收山咁

4個入面冇話邊個冇咗無限挑戰就唔得
係無限挑戰冇咗邊個都大撚鑊
要擔心個收視 不如擔心佢地走左會唔會走下坡
一定
兩老都已經收收地皮

佢哋自己都想收皮啦
佢哋應該想留返Happy together呢個齋 talk節目過下日晨就夠

遲D去Pop-Up Store掃貨 敬我們逝去的無挑

https://www.youtube.com/watch?v=gQYUt6hw3fg
唔好啦 真係會好唔捨得
無挑
無挑唔係在石親生仔咩
盧洪哲請找數返嚟拍farewell特輯
明明無挑個真名係劉在石tv

咁似之前結婚巴士特輯-沒有俊河的俊河隊
咁我呢
其實一直都係mbc on99一早比金pd轉季播咪好囉

之前嗰兩個土皇帝社長根本唔聽人講
前幾年嗰份打壓清單直頭有埋金泰浩、朴明洙個名
係而家政治政黨輪替、搵咗而家呢個先好啲
無挑第時就係世亨企中間
諗起都爽

冇埋佢四個既根本就唔係無挑
大家其實在意既唔係個節目名 而係入面既成員 只要係佢地幾個拍既 其他野根本就冇所謂
你唔係唔返呀
元老都走 真係唔該改埋個節目名啦
無話捨唔捨得 自問睇無限已經都好耐
算係睇住韓流岩岩興起到而家算係少左人留意
湯丸大大咁加係啦 個陣幫手字幕組
由高登到連登都一直開post

事實上 由吉/教主佢地走左 光熙/梁世加入之後
唔少死忠對無限已經無咩興趣(講真 係對韓流已經無咩留意)
而家都係cd rom追下post 無限都已經無咩睇
如今佢真係再改變 咁不如當係一個結束啦
睇左十年,冇無挑既日子點算
想再講多幾句
如果湯丸唔再開post 我就算係正式脫離韓流圈
而家有時間都拎黎打ps4 睇youtube 都已經唔想睇無限(係無左個興趣)
懷念讀書個陣 每星期最期待字幕組出 rm 無限 我結等等
個陣播完無限第2日 就即刻係度問有無link 有無link呀
無聊個陣會loop家族誕生
劉在石TV
希望可以有個新節目比大家重聚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞