即影即有貼相 / 集中討論post (6) 

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有d人呢,就鍾意去屌人以顯示自己有幾勁。
冇問題喎,哩條post一直以來都冇巴打覺得自己係大師覺得自己叻,大家都追求技術搵新意,如果有人覺得自己乜都識好勁的話,我諗d巴打拜師都驚來唔切啦。

況且,一個風潮,一種智慧,豈會係十個八個鍵盤戰士(況且冇)就可以叫人跟佢地走?

不過,自我感覺良好,都係好事,那怕只係自己覺得係。

以上
btw咁岩我diana instant back同菲林相機全部都用cr2,所以買左幾set。算方便。
香港買左幾粒十幾蚊備用
順便比埋部AE-1用
唔急就買充電果款
至少唔洗掉 都叫做D咁多環保(其實係個銀包)
又 post 冇讀書垃圾相
我又 post 冇讀書試機相
廢事quote
暴你老母咩唔知邊個冇讀書呢
講咗句好似含撚貓就扮老屎忽嬲到呢
一種技術,或者一樣玩意,
要有新來嘅玩法同創意,
果樣野先至可以承傳落去,
發揚光大。

至少,我相信Land博士係咁,
所以先可以不斷推陳出新。

我亦唔相信Land博士係靠話人乜都唔識而成功,
我認為,
佢係令到人人都識,更多人識,所以成功。

係時候出相喇各位巴打。
講起Edwin Land
讀書讀到一半唔讀走去搞合成偏光板開公司
正一辣殺

今日影人
全數喺機場俾人夾帶私逃出國

今日影人

即係點?
BTW突然覺得好耐冇去影飛機
送機開心share哂俾人
其中一種樂趣
所以一直即影即有都相對比其他相機少人POST相
就是咁

公司部門食飯 同舊同事PARTY 都好合用
而且富賤又平 唔肉赤
如果寶麗來就睇果班有幾FD啦

今日影人

即係點?
BTW突然覺得好耐冇去影飛機
送機開心share哂俾人
其中一種樂趣
所以一直即影即有都相對比其他相機少人POST相
就是咁

公司部門食飯 同舊同事PARTY 都好合用
而且富賤又平 唔肉赤
如果寶麗來就睇果班有幾FD啦

幾蚊一張,成為全場焦點,抵屌到懐
總之唔放心嘅巴打就記住閃
留番一定距離唔好當MARCO鏡咁影

咁應該都好易用
係嘅
哩度的確唔適合你D咁有學問嘅高手
你又咁有經驗
又生出來就識影相 學都唔洗學
我諗除左金正恩將軍之外都應該冇人有你咁勁

去DCHOME或者香討啦
果度大把影友等緊跟你學野

連登攝台真係屈就左閣下
連登應該考慮係攝台出POST需要考牌之類咁先得真係
Show Blocked User - 不了要返工

幾十歲人仲細路仔咁
做你上師實嘔血
做你下屬聽乞米
題外:
我係好佩服 黃霑先生,年紀大仍然去自己寫論文,
佢唔會停留喺自己已經識嘅,而係繼續向前,繼續追尋。

Land博士,黃霑先生這些先係真正嘅大師。
只是去干擾人搵存在感,頂多只可以係佢屋企入面嘅大屍。
mini機,呢部外型幾討好

好似見過下
不過佢本身好似都出好多款唔同色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞