即影即有貼相 / 集中討論post (6) 

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

係咪 i-type 衰過 600 系列?
唔會,因為同一樣野,只係有電冇電分別。

btw我講開通常指sx70菲林,因為600系機齋儲冇使用,我又冇新嘅600菲林。

上面嘅批次係指impossible sx70 06/17
玩嘢之作 ,老母方+ close up lens

係咪 i-type 衰過 600 系列?
唔會,因為同一樣野,只係有電冇電分別。

btw我講開通常指sx70菲林,因為600系機齋儲冇使用,我又冇新嘅600菲林。

上面嘅批次係指impossible sx70 06/17

明白,又學到嘢
係我冇講清楚
因為我用開70
一直都當左係得一種

I菲林同600菲林都係ISO640
至於過期600菲林則係ISO600
係咪所有人Kickstarter 訂老母方Pigalle 都已經收到機
見好多巴打已經玩緊 但係我連tracking no.都未有
佢冇tracking比我都,都係突然就出貨。
你可以係kickstarter開對話問佢。
Thanks 巴打

即影即有打雀?
係咪講緊咸濕野

Set 位,擺嘢,度尺,對位
用咗成差不多半個鐘 先影得一張
樂趣嚟嘅
我仲未淘cr2電+叉

Set 位,擺嘢,度尺,對位
用咗成差不多半個鐘 先影得一張
Set半個鐘仲要影到咁

手殘

另一個含撚大屍兼連登攝影評論員教路
就好似含撚貓得閒就走入富賤post單機咁
cr2 50張換一次電

最後我等唔切淘寶,買左兩粒cr2聽日出街玩
買兩粒都有排用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞