沈陣營第七十一期 - 熊是師父淡,錢是徒兒數

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
以前未玩股 聽人成日笑大師
宜家我黎參拜既 各位師兄好
早一個月由bitcoin轉左玩股

Bitcoin贏得多過股,點解轉過嚟?

Btw,沈門打開門口做生意,歡迎
港女又黎m
師父申報揸住69090 700沽輪
師父揸住隻69096
師父!我知你有MON POST
可唔可以祝福下3仔同2638

師父揸住隻69096

69096,我聽咗69090𠻹
匯豐銀行個底一級一級上,係悶嘅啫,如果大市上下一個帶動上升好有機會係佢

我就係驚一換船就上先係到望左咁耐
師父賭股最愛880 澳博

同樣都係賭股,師父:
銀娛
澳博

宜家880 升勢好勁
我無留意開賭股
宜家請問係業績定咩問題令賭股全線都升咁濟

酒店入住率同賭收理想,市場預期明年續有增長
cfu

我想問 1548
師父屌柒3 仔plz
師父屌柒3 仔plz

同樣都係賭股,師父:
銀娛
澳博

宜家880 升勢好勁
我無留意開賭股

感謝 學到野了

現價可能反映咗預期,我冇乜留意「邪惡股版塊」嘅,不過幾間大行調高評級

同樣都係賭股,師父:
銀娛
澳博

宜家880 升勢好勁
我無留意開賭股

感謝 學到野了

現價可能反映咗預期,我冇乜留意「邪惡股版塊」嘅,不過幾間大行調高評級

真新手 我留意既都係大勢股 逐d逐d學
但880果條上升通道好靚仔
怕摸頂要坐

睇圖參考嘅啫,傳統智慧係「好消息出貨、壞消息入貨」,自己衡量搏唔搏啦
師父揸住隻69096

上星期錢錢錢講左啦,有無聽書呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞