沈陣營第七十一期 - 熊是師父淡,錢是徒兒數

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
屌佢老母果d股票tg gp叫人去上堂都搵笨,又話乜撚野入熊坐定定,轉個頭陷陷聲咁上又話自己一早放左,反撚埋手,又唔單聲,轉個頭又話一早講左,屌真係好撚嬲

天_?

咩恆指神算區o個個?

正宗無料扮四條

睇佢就知出黎呃飯食啦
一入fb就知
開個乜乜社, o係forum開壇, 有幾條友o係個post附和, 有人屌就圍攻反對者
一早講過佢九月頭2382佢話沽, 跟住我話個升浪未完宜家升到咁仲話自己準, 跟住佢話自己有貨渣緊, 話呢d操作日日變嫁啦等等

所以都係師傅均真
師父=全宇宙最有良心
師父

你係咪去食盆菜

食呀
屌佢老母果d股票tg gp叫人去上堂都搵笨,又話乜撚野入熊坐定定,轉個頭陷陷聲咁上又話自己一早放左,反撚埋手,又唔單聲,轉個頭又話一早講左,屌真係好撚嬲

天_?

師兄你瀨過野呀?

無,但睇佢d post 都覺得佢都係搵食多
張圖畫百九幾條線,一定有條中ga wor
post 完圖加個 就算,又唔講睇上定落
之後係咪都話中
咁我都識做啦

你都係專心溫書啦
自從跟左師傅,我圖都唔撚睇,線又唔洗畫,都日日賺

天_?

師兄你瀨過野呀?

之後係咪都話中
咁我都識做啦

你都係專心溫書啦

qq 引牛引得咁有誠意既

700真係好撚廢,升極都升唔上去

妹下妹下咁先係以往既升法
岩岩11月果似大爆升造就幾多蟹民

u sure 1918到底

業績有嘅
現價已經低於供股價成蚊
唔是咁唔爭氣丫

所以選擇博一博

勇者, 我岩岩收市前止蝕, 輸5蚊

天_?

師兄你瀨過野呀?

之後係咪都話中
咁我都識做啦

你都係專心溫書啦

係, 引班賭仔同傻散入錢

係, 引班賭仔同傻散入錢

cfu 救下手機股好唔好

2382, 1478

2382, 1478

及早離場

2382, 1478

佢係都救隻992先啦
V師兄!驚天動地!
https://lihkg.com/thread/502631/page/1

2382, 1478

及早離場

x2

天_?

師兄你瀨過野呀?

之後係咪都話中
咁我都識做啦

你都係專心溫書啦

升市又無3.9
升市又無3.9

聖誕先有
鳩頭師傅你好,仲乜又唔洗衫呀
鳩頭師傅你好,仲乜又唔洗衫呀

呢位兄台你又係度呀 唔係話走既咩
今日暫時避過師父一棍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞