沈陣營第七十一期 - 熊是師父淡,錢是徒兒數

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
聽朝set個靚價食put
好撚嬲
見到師傅係電視比人撚就覺得好慘,唔識參透實戰理論就死埋一邊學啦,走出黎串師傅

邊台?
星期二既五行 金水旺盛 師傅都照話市況向淡
堅持信念

利申:今日高位入咗熊 逢高加沽

係wo 屌五痕無論出咩結果都係解讀做淡
堅持信念

堅持信念

堅持信念

思路清晰 獨立思考
好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完
好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完

不能釋懷的2318
好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完

不能釋懷的2318

輸左既已經輸左, 未贏既師父一定會找數
好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完

不能釋懷的2318

輸左就輸左,當比師父聖誕禮物,調整返個心情問師父攞返件新年禮物咪仲好,話唔定仲大份呢
好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完

不能釋懷的2318

輸左就輸左,當比師父聖誕禮物,調整返個心情問師父攞返件新年禮物咪仲好,話唔定仲大份呢

好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完

不能釋懷的2318

好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完

不能釋懷的2318

廿幾
好撚嬲

師兄嬲咩仲未嬲完

不能釋懷的2318

廿幾

點升都追唔番了
只期望呢個大牛市可以追番多少
原來換左老西, 唔怪得
出面公海有兩個日清post
樓王,三思呀

噚日研究咗,現價估值高,之前睇錯1億發行股,原來十憶,咁斷估要2.4先可以入,安全好多,費事坐貨

樓王,想問下你點研究佢個價值 想學野
講咁多做乜
真心,1137啦
V師兄,日清真係諗下好啦,我覺得可能老貓日日食日清
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20171219/bkn-20171219163528427-1219_00842_001.html
1478 配股,vic 師兄今鋪可以賀一賀老貓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞