沈陣營第七十期 -師父的短命熊是吃不了大茶飯的

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
I say 293!!!

四叔冇點我,原來送禮物嘅

49.5

聖誕老人嚟嘅
銀娛$60

師傅話只有澳博值得入
咁多圖 冇data啦

師父會比錢你upgrade個plan買data

靠邊站緊 享受唔到

咁多圖 冇data啦

師父會比錢你upgrade個plan買data

靠邊站緊 享受唔到

293啊

午間教路鳩頭先話黎緊應該唔會有太大波幅,之後就夾多3百幾點上去,真神人也
293啊

講咗幾年加息,今個月咪又係0.25,所謂縮表就係冇人買嘅債,甚麼學卷債好似嗰啲收返之嘛,市場資金依然多

都係嗰句,bitcoin未爆煲驚乜? 呢個2700億市值嘅市場全用錢堆起嘅,幾時會到樓市吖?

講咗幾年加息,今個月咪又係0.25,所謂縮表就係冇人買嘅債,甚麼學卷債好似嗰啲收返之嘛,市場資金依然多

都係嗰句,bitcoin未爆煲驚乜? 呢個2700億市值嘅市場全用錢堆起嘅,幾時會到樓市吖?

除左師傅個袋,冇野係5爆嘅
shit,好似就黎唔夠貨,唔知我可唔可以頂到293

shit,好似就黎唔夠貨,唔知我可唔可以頂到293

暫時升停左,5分鐘MACD差都返去0,G兄可以抖抖先
車頭燈賜我力量

車頭燈賜我力量

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞