沈陣營第七十期 -師父的短命熊是吃不了大茶飯的

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
送給一眾同船的人:

情況壞到 你信任耶倫一日 她答應做到 通通都做到
我也似你的無從勸告 熊仔犧牲都不願卻步
對我好 何妨幫幫細佬 求求轉燈更好 為何我又信這一套 明明自信我會看到清楚我知道 不必得到不妨陪襯 日日食印撈

糟 同船真的太糟 人人屌尻細佬 為何我又與他擁抱 仍然相信 我會 有天終於等到 可能盼有日會支爆

師父

噚日kitkat兄入友邦,師父叫人短炒,今日又嚟料跌

沈判友邦

佢又比師父偷襲啦,同5仔一撚樣,一邊話估值高一邊叫短炒

睇吓英國皇帝夠唔夠力頂住師父燈力啦
5仔有啲起色,師父就嗱嗱聲上船,冇撚得玩嘅

中過一棍唔屌佢了

樓王上次5仔一棍過程係點 輸幾多格

我買正股啫,輸5舊水自己斬咗佢,74.6入上到76.3,我睇80左右執支煙頭,肥佬一直睇淡,忽然180度大變話追落後,叫人入Call、正股,跟住2日跌到73.8最低,我74.1斬唔玩

不要再說了

中過一棍唔屌佢了

我買正股啫,輸5舊水自己斬咗佢,74.6入上到76.3,我睇80左右執支煙頭,肥佬一直睇淡,忽然180度大變話追落後,叫人入Call、正股,跟住2日跌到73.8最低,我74.1斬唔玩

樓厂你隻12 上過50了

四叔新盤超額收票6.6倍呀

樓王

仲有得去,保守睇53,樂觀睇57,我未必走貨,60就會走等跌再買,想收紅股同息

中過一棍唔屌佢了

不要再說了

沈判友邦
沈判匯豐

師父同船
錢如噴泉嘔出黎
\|/
係度妹下妹下
肥鬼見升就叫追落後,亂上船,乘客就大撚鑊
係度妹下妹下

同上證好同步
係度妹下妹下

同上證好同步

又拖尻住
12上番50

內房都冇因美帝加息乘機打落去喎

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞