沈陣營第七十期 -師父的短命熊是吃不了大茶飯的

1001 回覆
14 Like 1 Dislike

怕咩呀
我輸1%都無
師父好快又睇淡
現金為王

跌多少少或者入嚟陪你對抗師父燈力

樓王,三思呀。
師父同船 ...
收爐啦

師父對呢啲普通個股睇法無咩
除咗天敵

英國皇帝就係師父天敵

公開話入1299,師父跟手上船叫短炒燈死佢

就係想大破英國皇帝個倉
其實英國皇帝已經好少報倉,淨係講心態嘢多
都唔放過

師父認為扭曲價格嘅股票

一眾賭股
本地及強國地產股

仲有冇?

獻俾師傅
徒兒唔敢沾污師傳既愛股992

歡迎新師弟
師父認為扭曲價格嘅股票

一眾賭股
本地及強國地產股

仲有冇?

3仔 同5仔
頭先東網LIVE
師傅話0005得返中港業務 未來一年都唔睇好

頭先東網LIVE

呢D係市後基本分析, 今朝係市前技術分析
頭先東網LIVE

佢又話上81睇高,屎忽鬼一日幾套睇法

跌咗幾毫子震走咗肥佬,算你哋有運行
有時我明點解英國皇帝追住肥佬打,大家喺呢行搵飯食,冚家剷好似山草葯咁噏得就噏,搞到行業形象極差,神棍咁,如果我撈嗰行都會忍唔住狙擊佢,實在睇唔落去
早幾日走左1918
有時我明點解英國皇帝追住肥佬打,大家喺呢行搵飯食,冚家剷好似山草葯咁噏得就噏,搞到行業形象極差,神棍咁,如果我撈嗰行都會忍唔住狙擊佢,實在睇唔落去

可能師父係特登咁做,俾有緣參透既沈門弟子賺大錢。
師父話農曆新年前中資股無運行!

係英國王妒材!

所以黃國英咪話師父係資深但經驗淺囉。
黃國英呢個後浪晚輩,睇唔起師父

佢打贏過索羅斯未?
祝你長命百歲。日日出Show
CFU
我入撚左訊牛。求你唱衰700啦
師父話農曆新年前中資股無運行!

又轉身
CFU

不嬲都唱衰
CFU

不嬲都唱衰

佢唱衰我先牛佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞