沈陣營第七十期 -師父的短命熊是吃不了大茶飯的

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
既然冇人咁我靜靜地入門啦

好似要貼左J圖先

或者買10手992

獻俾師傅
徒兒唔敢沾污師傳既愛股992

獻俾師傅
徒兒唔敢沾污師傳既愛股992

跌返幾十點都好,等師父以為到頂加沽,爆上30000等佢嘅淡倉「避一避」,上電視個樣生意失敗咁,樂趣嚟嘅
師父唔著間條
大市完全唔郁
師父真係神!

跌返幾十點都好,等師父以為到頂加沽,爆上30000等佢嘅淡倉「避一避」,上電視個樣生意失敗咁,樂趣嚟嘅

老貓一入,就係金融冚球剷之時。
全球經濟繫於一人,太精彩

大膽!
別忘記師父!
不要當師父無到!

老貓一入,就係金融冚球剷之時。
全球經濟繫於一人,太精彩

大膽!
別忘記師父!
不要當師父無到!

老貓好明顯係師父護法, 經常出入財經台擾亂沈門
https://www.facebook.com/money18/videos/10155957177201552/

鳩頭開LIVE

直紋西裝?

SURE!!!!
支持大師,最有良心及最真心分析家!<----邊位師兄

有無人問師父有無乾洗件西裝
\|/
每次聽佢開LIVE真係好正,明明個人充滿正能量,聽佢講完個大市,都會覺得好似世界末日咁款
每次聽佢開LIVE真係好正,明明個人充滿正能量,聽佢講完個大市,都會覺得好似世界末日咁款

佢唔睇到世界末日咁款你又點會充滿正能量呢

隻隻股都唔掂,隻隻股都係高估左,買金最實際!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞