沈陣營第七十期 -師父的短命熊是吃不了大茶飯的

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=2yq0RA1j2yA

師傅睇匯豐如果上到81$的話 短線會飆多浸

939建行師傅睇會破7$ 如果收市企到$7, 可以上望$7.2

銀行股瀨嘢

屌死肥鬼 上次去聽佢talk 親口聽住佢話內銀全部死晒 散水之格局

基本分析係咁, 短炒係技術分析
【實戰理論】特朗普施政 困難重重(沈振盈)(DEC 14)

美國聯儲局公布議息結果,一如預期加息四分一厘,並預期2018及2019年各加息三次。結果並沒有對市場有太大的影響,美股及美匯略作回吐,令升幅收窄。雖然日子越來越近聖誕節,假期氣氛濃厚,股市理應沒有太大的波動,沉悶到月底。然而,今年的12月,感覺卻有所不同,筆者覺得由現在到年底,大市應該仍有一定的波動性出現。

美國阿拉班馬州進行了參議院議員補選,由民主黨候選人瓊斯當選,引起了政治界的震驚。此州一直以來都是典和黨的票倉,結果將令市場憂慮,在未來的中期選舉共和黨會繼續失利,失去了參議院的控制權。

特朗普政策效應,是今年美股大升的重要原因,若然其政策推行受到制肘,將令美股出現較大的回吐壓力。美股強勁的升勢會否逆轉?關鍵要留意著此事件的發展。

港股方面,短期阻力位會在十一月三十日的下跌裂口,約在29400/29600水平,留意着此水平的回吐壓力。

5仔有啲起色,師父就嗱嗱聲上船,冇撚得玩嘅

中過一棍唔屌佢了
大家小心上證
又一棍打落黎

中過一棍唔屌佢了

樓王上次5仔一棍過程係點 輸幾多格

中過一棍唔屌佢了

師父盞燈閃下閃下
師父盞燈閃下閃下

好似聖誕樹個啲燈咁
師父盞燈閃下閃下

噢 聖誕節托熊歸家 我師父話幾貴架
噢 聖誕節托熊歸家 放系廳度閃閃吓

中過一棍唔屌佢了

我買正股啫,輸5舊水自己斬咗佢,74.6入上到76.3,我睇80左右執支煙頭,肥佬一直睇淡,忽然180度大變話追落後,叫人入Call、正股,跟住2日跌到73.8最低,我74.1斬唔玩
同緊師父同船 好希望快啲頂到月尾

中過一棍唔屌佢了

屌佢老母
5仔經師父祝福即時去返79.2,問你怕未?

咪撚再搞我隻5仔啦佢
0005 立即回落!
噚日kitkat兄入友邦,師父叫人短炒,今日又嚟料跌
可能又玩n字走位呢, 宜家先半個鐘
死肥鬼又偷偷地上五仔船 含撚啦

快啲祝福388等我返鄉下

中過一棍唔屌佢了

我買正股啫,輸5舊水自己斬咗佢,74.6入上到76.3,我睇80左右執支煙頭,肥佬一直睇淡,忽然180度大變話追落後,叫人入Call、正股,跟住2日跌到73.8最低,我74.1斬唔玩

樓厂你隻12 上過50了
送給一眾同船的人:

情況壞到 你信任耶倫一日 她答應做到 通通都做到
我也似你的無從勸告 熊仔犧牲都不願卻步
對我好 何妨幫幫細佬 求求轉燈更好 為何我又信這一套 明明自信我會看到清楚我知道 不必得到不妨陪襯 日日食印撈

糟 同船真的太糟 人人屌尻細佬 為何我又與他擁抱 仍然相信 我會 有天終於等到 可能盼有日會支爆
噚日kitkat兄入友邦,師父叫人短炒,今日又嚟料跌

其實有冇人計過師父既命中率有幾多?
送給一眾同船的人:

情況壞到 你信任耶倫一日 她答應做到 通通都做到
我也似你的無從勸告 熊仔犧牲都不願卻步
對我好 何妨幫幫細佬 求求轉燈更好 為何我又信這一套 明明自信我會看到清楚我知道 不必得到不妨陪襯 日日食印撈

糟 同船真的太糟 人人屌尻細佬 為何我又與他擁抱 仍然相信 我會 有天終於等到 可能盼有日會支爆

師父

中過一棍唔屌佢了

樓厂你隻12 上過50了

四叔新盤超額收票6.6倍呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞