沈陣營第六十九期 - 老婚常淡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
700post真係好多痴線佬

講緊賭大細、開莊開閒,冇嘢討論嘅
出前一丁終於食完,算係噚日冇估錯,只不過要食多一陣

其實睇住波賭角球大細咪仲好...
一係賭馬, 2分鐘知結果
索羅斯年頭同師父同船,睇淡美股,旗下量子、老虎2隻基金大開淡倉沽空美股,輸成千億,因為佢冇學到師父嘅

睇淡唔做淡、最好靠邊站

真係錢如噴泉
真實個案
中國建材 3323
大家點睇呀

係,升1蚊又話殺熊,跌1蚊又話股災,好撚on9
中國建材 3323
大家點睇呀

之前我炒咗轉贏咗13萬,呢隻唔係差嘅股票,行業龍頭,不過波幅好大,要睇位入,

之前我炒一轉5.5入,6.85走晒,買咗2日跌過落5.2,之後不斷破頂,純睇圖短炒

個人認為係6.2以下嘅位可以搏吓,上咗高位唔好,有諗過最後值10蚊,但唔知幾時

7蚊以上睇位行街,當然要睇埋大市氣氛走勢先好搏

個人見解只供參考,瀨嘢唔好屌,暫時我唔炒佢
中國建材 3323
大家點睇呀

之前我炒咗轉贏咗13萬,呢隻唔係差嘅股票,行業龍頭,不過波幅好大,要睇位入,

之前我炒一轉5.5入,6.85走晒,買咗2日跌過落5.2,之後不斷破頂,純睇圖短炒

個人認為係6.2以下嘅位可以搏吓,上咗高位唔好,有諗過最後值10蚊,但唔知幾時

哇 師兄一早贏到開卷呀

我見持股股東又貝箂德 又摩通 又摩根史丹尼
最近仲增持埋添
跟手再睇埋內地水泥價格不斷上漲
所以今朝6.58入一入
希望今年有個快樂聖誕 啦

係,升1蚊又話殺熊,跌1蚊又話股災,好撚on9

遠離港股
換番一個正常生活
我覺得條數好抵

BA

市場扭曲呀

992會戰勝歸來
中國建材 3323
大家點睇呀

呢排你有冇著間條
中國建材 3323
大家點睇呀

呢排你有冇著間條

間條,猛料
https://www.youtube.com/watch?v=Zog09Tng6Hg

屌點解要係靚係推939

大師睇好1299 可能可以彈上64,65 炒波幅

顏色基金佬你死啦
中國建材 3323
大家點睇呀

哇 師兄一早贏到開卷呀

我見持股股東又貝箂德 又摩通 又摩根史丹尼
最近仲增持埋添
跟手再睇埋內地水泥價格不斷上漲
所以今朝6.58入一入
希望今年有個快樂聖誕 啦

有留意沈門應該見過貼倉嘅 十月買入十一月走,大跌市之前

6.58鳩估輸唔會多,就冇咁安全咁解,祝你贏錢

同直條老西一樣,會失效

同直條老西一樣,會失效

若然未報, 時辰未到

同直條老西一樣,會失效

若然未報, 時辰未到

其實我唔當開會 , 臨時傾少少野姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞