沈陣營第六十九期 - 老婚常淡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

跟師兄之前48蚊入左一手

最近我燈兼黑,小心

因為月供日

因為月供日

唔係11日咩?

因為月供日

唔係11日咩?

10號星期日所以會推遲一日過數同買入
開車未呀
日清就返IPO價
連登仔確實燈,公海開post話出前一丁唔掂,升晒上去

佢老味我2.X入唔到呀

佢老味我2.X入唔到呀

3.54了

佢老味我2.X入唔到呀

3.54了

噚日㩒得電話嚟都上咗3蚊樓上

佢老味我2.X入唔到呀

3.54了

得1手ipo, 未入貨啊
HSI 再穿左29000阻 師傅

佢老味我2.X入唔到呀

3.54了

等穿3蚊撈貨都冇機會

新產品 可換股一丁
新金融產品 可換一丁股
手機相關股份走低,舜宇光學(02382)新報111.8元,跌6.13%,成交8.27億元。
公司11月份手機鏡頭付運同比雖升43%,按月則減3%,野村維持其「中性」評級,目標價110元,低於市價。同業瑞聲(02018)亦受累,現報148.7元,跌2.81%,成交3.17億元。 (nc)

佢老味我2.X入唔到呀

3.54了

等穿3蚊撈貨都冇機會

新產品 可換股一丁
新金融產品 可換一丁股

每股一個出前丁丁
手機相關股份走低,舜宇光學(02382)新報111.8元,跌6.13%,成交8.27億元。
公司11月份手機鏡頭付運同比雖升43%,按月則減3%,野村維持其「中性」評級,目標價110元,低於市價。同業瑞聲(02018)亦受累,現報148.7元,跌2.81%,成交3.17億元。 (nc)

老貓燈到成個板塊啦

老貓燈到成個板塊啦

好彩冇入...過曬今年出產高峰期...一d都唔奇...不過主因都係老貓
剛起身...都係俾上證拉住...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞