沈陣營第六十九期 - 老婚常淡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

黎bubble第一次爆破不遠鳥…準備入貨

點樣玩沽空? 銀碼大唔大?

升勢唔沽空,準備爆完先入現貨

出年3、4月後沽,唔係依家

沽遠期嘅

可以玩期貨呀

一係發發一係爆春袋

就係唔知銀碼如何,大期按金咁可以諗諗,如果唔麻煩開戶,要玩嘅話明年我傾向做淡,跟師父熊霸天下
五連淡呀五行
今星期上32000
五連淡呀五行
今星期上32000

仆街七,又自燈
好撚嬲啊屌你老母

話時話師父係呢套圖入面都係間條
好撚嬲啊屌你老母

好撚嬲啊屌你老母

好撚嬲啊屌你老母

呢件唔係上電視台嗰件
五連淡呀五行
今星期上32000

仆街七,又自燈

好撚嬲啊屌你老母

呢件唔係上電視台嗰件

sor 更新完個app 唔知做乜自動回多左幾下
五連淡呀五行
今星期上32000

仆街七,又自燈

電費又加價, cfu d電費遲下又貴d
Jingo bear,jingo bells,淡倉 all the way....

計哂數 沽沽沽 收基金經理皮

痴線有聲的
仆街依家TVB D師奶連恆生都問
五連淡呀五行
今星期上32000

仆街七,又自燈

電費又加價, cfu d電費遲下又貴d

唔通師父知道會加電費 最近有D慳電

匯豐子公司
財女手筆
股神棄比特幣!你呢?(咩路)

越阻礙越快樂!比特幣(Bitcoin)真係政府越阻住,叫危險唔好入市,大家就越要衝入市,一粒比特幣曾經殺上19,000蚊美金。中國、印尼、孟加拉都相繼出手封殺比特幣,唔准交易,甚至作為支付工具。

比特幣係唔同國家價值唔同,依家金仔成日恐嚇話要打仗、玩下核武,連中國吉林都發出核危機提示,預早提醒市民中咗核武點算好,所以南韓嘅比特幣炒到好鬼貴,就係因為金仔危機。

不過,比特幣係印度仲更加貴,印度政府講明唔承認比特幣,不過就無禁止比特幣交易,唔少專家話印度比特幣求過於供,係無貨賣嘅情況下,比特幣印度價格比國際價格高出20%。

比特幣有風險,2013年4月比特幣曾經一夜驚嚇,一晚由233蚊美金大跌70%,得返67蚊美金,不過,即使股神畢菲特將比特幣視作「真正泡沫」,仍然有好多人覺得87歲嘅畢菲特太old school,唔識玩虛擬貨幣,尤其美國期貨交易有可能向比特幣開綠燈,過多5年、10年驀然回首,可能就集齊「人生三大悲劇:賣樓、賣騰訊、賣Bitcoins」,至少都叫參與過。

咩路
http://Fb.com/whichroad

//無名小輩,臨年尾,好心就串小師父一陣啦

所以我而家跟師父訓天橋底 唔用wechat 用現金
不知幾幸福
財女手筆
股神棄比特幣!你呢?(咩路)

越阻礙越快樂!比特幣(Bitcoin)真係政府越阻住,叫危險唔好入市,大家就越要衝入市,一粒比特幣曾經殺上19,000蚊美金。中國、印尼、孟加拉都相繼出手封殺比特幣,唔准交易,甚至作為支付工具。

比特幣係唔同國家價值唔同,依家金仔成日恐嚇話要打仗、玩下核武,連中國吉林都發出核危機提示,預早提醒市民中咗核武點算好,所以南韓嘅比特幣炒到好鬼貴,就係因為金仔危機。

不過,比特幣係印度仲更加貴,印度政府講明唔承認比特幣,不過就無禁止比特幣交易,唔少專家話印度比特幣求過於供,係無貨賣嘅情況下,比特幣印度價格比國際價格高出20%。

比特幣有風險,2013年4月比特幣曾經一夜驚嚇,一晚由233蚊美金大跌70%,得返67蚊美金,不過,即使股神畢菲特將比特幣視作「真正泡沫」,仍然有好多人覺得87歲嘅畢菲特太old school,唔識玩虛擬貨幣,尤其美國期貨交易有可能向比特幣開綠燈,過多5年、10年驀然回首,可能就集齊「人生三大悲劇:賣樓、賣騰訊、賣Bitcoins」,至少都叫參與過。

咩路
http://Fb.com/whichroad

//無名小輩,臨年尾,好心就串小師父一陣啦

真係唔知乜水,我認同二師兄睇法,財演仲濕鳩過講馬佬十九幾倍,今日的我經常打倒昨日的我,人人信口開河
計鳩噏程度,一向係講股佬 > 樓市磚家 > 講波佬 == 講馬佬

前2者亂鳩咁嚟嘅,大部份可以唔理,除咗師父之外

匯豐子公司

師奶: 最近先留意到
計鳩噏程度,一向係講股佬 > 樓市磚家 > 講波佬 == 講馬佬

前2者亂鳩咁嚟嘅,大部份可以唔理,除咗師父之外

\|/
師父一上金船,年尾開始發作,又跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞