沈陣營第六十九期 - 老婚常淡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
原來今日係992領軍科技股

將會係每日v
原來今日係992領軍科技股

師父預言一一應驗

5仔幾好,唔轉好過轉喎,睇勢頭炒上82極可能,如果低位入,揸好過

50蚊樓下有貨

五十幾蚊個啲一早走曬, 依家個啲73定74左右
日清。樓王被連登仔fake 左一野

咁又冇所謂嘅,我入唔切啫,3蚊樓上唔買,樓下先諗,新股唔會買得多,始終冇走勢同業績睇,純粹搏

5仔幾好,唔轉好過轉喎,睇勢頭炒上82極可能,如果低位入,揸好過

50蚊樓下有貨

呢啲經常發生,今年3月1113我49蚊入,當時海之戀未賣,我睇好海之戀一定賣爆,後嚟開埋升到54蚊走咗,依家65,揸長好過

50蚊樓下有貨

呢啲經常發生,今年3月1113我49蚊入,當時海之戀未賣,我睇好海之戀一定賣爆,後嚟開埋升到54蚊走咗,依家65,揸長好過

2638點睇
雷蛇$3.86
鳩硬sir水鳩人買,成功昆到人

神棍嚟嘅

50蚊樓下有貨

2638點睇

港燈冇點睇,不過我香港島有樓,電費係貴過中電嘅,新樓用三相電熱水爐同廚房用電磁爐多,正路應該冇問題,長遠用電多咗

早幾日中電先電話查詢熱水爐用電定煤氣/中央石油氣

+X哥亦唔係搵鳩小股東笨柒嘅商家佬

好邪wo, 12月頭是咪開左好多會呀
點解中電會調查熱水爐煮食爐用電定氣體呢,我估係收集數據睇吓使唔使增加電量啩?

50蚊樓下有貨

2638點睇

港燈冇點睇,不過我香港島有樓,電費係貴過中電嘅,新樓用三相電熱水爐同廚房用電磁爐多,正路應該冇問題,長遠用電多咗

早幾日中電先電話查詢熱水爐用電定煤氣/中央石油氣

+X哥亦唔係搵鳩小股東笨柒嘅商家佬

好邪wo, 12月頭是咪開左好多會呀

唔多, 個陣覺得好似開親多數會隊一隊
依家統計下係唔係有野邪住
下期係唔係聖誕鐘, 騰訊終?

本嚟係,不過700唔似終喎暫時

提出嘅師兄話改

提出嘅師兄話改

咁唔記得改咩

提出嘅師兄話改

咁唔記得改咩

等我諗諗標題先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞