沈陣營第六十九期 - 老婚常淡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
沽沽沽沽 諗起朝早起身d雀聲
青姐話12號44, 46先溝貨...屌穿左48就free fall啦

佢淨係望個一part仔去畫
冇圖,ssp黃金/高登繼買月餅之後,依家有挖礦機賣,諗諗吓好過掘喎

硬係覺得宜家多左咁多人講BC係水尾FEEL
唔係水尾但個margin未必大...9up下
晴巴睇淡...我都驚
根據聯交所權益披露顯示,恆地 (00012.HK) 主席李兆基在12月6至8日,合共減持370.1萬股恆地,每股平均作價介乎48.11元至48.5143元,持股量由72.99%降至72.9%,涉資約1.79億元。李兆基早前已於12月1日、4日及5日合共減持恆地363萬股。 恆地早前曾表示,李兆基近日沽售恆地,主要是為煤氣 (00003.HK) 因應會計準則變動而進行的財務整理,不涉任何投資判斷。(ka/w)~ 阿思達克財經新聞 網址: www.aastocks.com

屌條仆街派10億碎銀都嫌肉赤?
Jingo bear,jingo bells,淡倉 all the way....

計哂數 沽沽沽 收基金經理皮

痴線有聲的
晴巴睇淡...我都驚

今日手㾗入左隻恒牛,跟手覺得都係唔好玩野靠邊站算,撳左賣出,明明個價冇郁,街貨得1X%,但係就賣唔出,然後突然有野趕冇理到,再得閒check返既時候已經收左市,見到隻野仲喺我個倉度,即刻屌左聲,仲要跌左6格,仲要過埋夜
Jingo bear,jingo bells,淡倉 all the way....

痴線有聲的

收機撳勁哩屁 hey!

痴線有聲的

收機撳勁哩屁 hey!

沈門聖誕節苦中作樂
Jingo bell, cfu bear, 突擊黃國英

師父可唔可以講吓啲爆炸put幾時到期
等弟子有個參考

痴線有聲的

收機撳勁哩屁 hey!

沈門聖誕節苦中作樂

耶穌都買熊,大師很快樂,
騰指升左三千點,
證監會跳彈床,希!

痴線有聲的

收機撳勁哩屁 hey!

沈門聖誕節苦中作樂

耶穌都買熊,大師很快樂,
騰指升左三千點,
證監會跳彈床,希!

沽ping an 沽tencent
造淡all the day
開返張put坐定定
沽返佢落蒞
我很想找振盈 對我說別買call
回顧中仿彿一淡一生 每升多一百都難捱如何走貨
作詞大賽
好有聖誕氣氛!
師父上天有靈一定開心!

我們的師父,
願你的熊受顯揚,
願你的淡來臨,
願你的沽意 同船就齊心,
如同在沈判。

今日手㾗入左隻恒牛,跟手覺得都係唔好玩野靠邊站算,撳左賣出,明明個價冇郁,街貨得1X%,但係就賣唔出,然後突然有野趕冇理到,再得閒check返既時候已經收左市,見到隻野仲喺我個倉度,即刻屌左聲,仲要跌左6格,仲要過埋夜

牛熊要睇盤放好煩
呢輪都係上上落落咁嘅款,師父即刻戴頭盔
作詞大賽

常聽說世界淡沒長久
那裡會有淡無盡頭

就係街貨少先難賣出
你唔set買入價個價錢冇人會接你貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞