沈陣營第六十九期 - 老婚常淡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
熊是師父淡
有線財經page
【舜宇上月出貨遜預期,股價一度跌逾8% 】
#開市埋位:
鄧聲聲:手機鏡頭增長趨勢未變
植耀輝:3D鏡頭仍有憧憬
沈振盈:現時無因素刺激增長回升

#年尾收爐減訂單
#華為高檔手機有作為
#增長放緩估值下降
#有線財經

師父見解獨到
有線財經page
#開市埋位:

#年尾收爐減訂單
#華為高檔手機有作為
#增長放緩估值下降
#有線財經

師父見解獨到

華為有一款Mate 10喺廣告話有人工智能,佢老味吹到大一大

好邪wo, 12月頭是咪開左好多會呀

唔多, 個陣覺得好似開親多數會隊一隊
依家統計下係唔係有野邪住

快啲講定你幾時再開會
【大師午間教路】
大師話恒指暫時未有能力破29,000點關口,但要提醒大家小心內地養老基金入市方案,真與假大家唔知,衝入場就中伏!另預計議息前大市仍以反覆偏軟為主,唔好亂入市買貨。

https://www.facebook.com/money18/videos/10155951345931552/

後果自負!!!
開定新post

沈陣營第七十期 -師父的短命熊是吃不了大茶飯的

https://lihkg.com/thread/496785/page/1
熊是師父淡

錢是師父數
熊是師父淡

錢是師父數

已開,sor
熊是師父淡

錢是師父數

熊是師父淡

錢是師父數

下期喇
\|/
有線財經page
#開市埋位:

#年尾收爐減訂單
#華為高檔手機有作為
#增長放緩估值下降
#有線財經

師父見解獨到

呢排玩番馬仔真係覺得D友仔真係好似D馬評人咁9UP
CFU揀親都係99倍既馬
就到三點九
【大師午間教路】
大師話恒指暫時未有能力破29,000點關口,但要提醒大家小心內地養老基金入市方案,真與假大家唔知,衝入場就中伏!另預計議息前大市仍以反覆偏軟為主,唔好亂入市買貨。

https://www.facebook.com/money18/videos/10155951345931552/

後果自負!!!

後果自負足足一年喇,大家都多謝師父提點

好邪wo, 12月頭是咪開左好多會呀

唔多, 個陣覺得好似開親多數會隊一隊
依家統計下係唔係有野邪住

快啲講定你幾時再開會

爺閪又返返去3301嚕
爺閪又返返去3301嚕

穿埋
師父同船
威過汪明荃
爺閪又返返去3301嚕

穿埋

上證未企穩呢個位都唔好入住...
我都唔知自己玩緊上證定港女
有線財經page
#開市埋位:

#年尾收爐減訂單
#華為高檔手機有作為
#增長放緩估值下降
#有線財經

師父見解獨到

呢排玩番馬仔真係覺得D友仔真係好似D馬評人咁9UP
CFU揀親都係99倍既馬

唔係,馬經果d起碼行文流𣈱,有一定理據唔會自相矛盾,財演淨係識鳩噏謬論自打嘴巴,低質過企馬會門口d癈中!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞