The Game Awards 2017 直播討論區 | 8號早上九點半

594 回覆
12 Like 2 Dislike
Overwatch係舊年GOTY喎
Overwatch係舊年GOTY喎

記錯 7左
Best Multiplayer game 無result
Best Multiplayer game 無result

Best Multiplayer 最佳多人遊戲
(本獎項在今日典禮並未公開獲選的遊戲)
Call of Duty: WWII
Destiny 2
Fortnite
Mario Kart 8 Deluxe
PlayerUnknown's Battlegrounds
Splatoon 2
不過點解Bayonetta變左老任獨家

由上代開始

應該同零系列一樣,買斷左

第2集搵過罪大同微軟唔濕佢,得老任肯科水,第3集理所當然老任獨占。

零又係咁
冇廠比錢直到老任出錢
一班唔知頭唔知路既就喺度屌點解出去老任度搞到佢地冇得玩

sorry唔小心hi到負評
無知真係可怕
一開FB見到Nier best music/score
一開FB見到Nier best music/score

劇情都應該係nier啦 比隻唔知咩game拎左 個隻睇人玩係玩解迷為主 成條主線就係講打怪搵老公 唔知點解咁都拎
同overwatch 點都拎唔到goty 個道理一樣

幾乎0缺點 但就係無果種令你耳目一新ge 感覺

0缺點? d 槍似BB彈,又有d角色幾乎廢到冇人用,d mode 又似曾相識無創意,我都唔明隻game 好玩在乜,利申借過人碟玩

加上佢贏best ongoing game真係唔配喎...更新慢,新野又隔得耐先出

0缺點? d 槍似BB彈,又有d角色幾乎廢到冇人用,d mode 又似曾相識無創意,我都唔明隻game 好玩在乜,利申借過人碟玩

加上佢贏best ongoing game真係唔配喎...更新慢,新野又隔得耐先出

先一年...就係到ONGOING....POE就ONGOING啦

先一年...就係到ONGOING....POE就ONGOING啦

最應該拎係warframe
Best Multiplayer
PlayerUnknown’s Battlegrounds
Best Multiplayer
PlayerUnknown’s Battlegrounds

PUBG
隻mario+rabbid
個操作明明係抄xcom

簡化左但又不失挑戰性
同埋都有解謎成分
我個人覺得好正

適合non hardcore玩既xcom

但成個操作都係xcom 反而打贏正版xcom

最佳策略遊戲
下年ubi整mario+刺客可能拎game of year

wario 系列玩刺客?

可能純粹因為我對呢類型無咩興趣, 但唔明點解cuphead咁heat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞