The Game Awards 2017 直播討論區 | 8號早上九點半

594 回覆
12 Like 2 Dislike
如果GOTY係PUBG 咁呢個show以後唔洗再睇

其實有咩問題

完全唔值,入圍已經好有問題

Zelda無得輸

其實有咩問題

入圍已經好有問題
加上有ZELDA同MARIO做對手,如果佢咁都贏就好有問題
冇聽過/玩過hellblade既
隻game過精神病人, gameplay其實普通
但visual/soundtrack/meaning真係滿分
玩既絕對要headphone

無玩過既應該要玩下

睇Trailer好獵奇

其實有咩問題

入圍已經好有問題
加上有ZELDA同MARIO同P5同Horizon做對手,如果佢咁都贏就好有問題

屌陣間又有人出黎話你淨提老任唔公平呀
Rocket League
rocket league比左幾多錢廣告

其實有咩問題

返去玩online game 啦好嗎?

問下都唔得 咁串
botw
get the fuck out
Best Game Direction The Legend of Zelda: Breath of the Wild
佢件衫

有冇人同我一樣完全冇玩過PUBG
畫面差又要俾錢ON9
METRO
今次啲新片仲多過e3同tgs加埋

其實有咩問題

如果oscar頒個獎比一套純粹票房高 內容低質 連剪都未剪好嘅戲 你覺得有無問題? 對個業界會有乜影響?

呢啲先係回覆
今次啲新片仲多過e3同tgs加埋

年尾嘛
咪派下聖誕禮物

其實有咩問題

如果oscar頒個獎比一套純粹票房高 內容低質 連剪都未剪好嘅戲 你覺得有無問題? 對個業界會有乜影響?

我又覺得用紀錄片形容好d pubg遊戲性係得,但係佢隨左遊戲性其他野完全係冇,你一科拎5星星其他全部abs唔通話自己狀元咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞