The Game Awards 2017 直播討論區 | 8號早上九點半

594 回覆
12 Like 2 Dislike
邊個命名隻game叫GTFO...
改個咁既名叫我點認真玩
任記世界第一
咪嘴
咪嘴

屌PUBG都有音樂

btw P5天下第一
有個鏡影到個大提琴手,件衫好正~
如果GOTY係PUBG 咁呢個show以後唔洗再睇

其實有咩問題

入圍已經好有問題
加上有ZELDA同MARIO同P5同Horizon做對手,如果佢咁都贏就好有問題

屌陣間又有人出黎話你淨提老任唔公平呀

咪單單打打啦,好撚煩,根本冇人講過咩

樓上咪提曬4隻,邊到有淨提老任
主唱都出埋
台下戴哂帽扮NPC
屌PUBG都有音樂

btw P5天下第一

pugb has music?
屌PUBG都有音樂

btw P5天下第一

pugb has music?

其實有咩問題

完全唔值,入圍已經好有問題

Zelda無得輸

Zelda vs Mario, persona 好唔抵,其實都好高質,擺上年應該贏左

RPG黎講 P5同ZELDA真係各有各好玩
唔知XB2有無入圍
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

其實有咩問題

Zelda無得輸

Zelda vs Mario, persona 好唔抵,其實都好高質,擺上年應該贏左

唔知XB2有無入圍

XB2太遲出
zelda
zelda!!!!!
任記
Game Of The Year The Legend of Zelda: Breath of the Wild
ZELDA

其實有咩問題

Zelda無得輸

唔知XB2有無入圍

XB2太遲出

下年有機
希望至少攞個音樂獎
音樂配個場面真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞