The Game Awards 2017 直播討論區 | 8號早上九點半

594 回覆
12 Like 2 Dislike
nier終於有獎
Twitter Worldwide trends

#TheGameAwards

Bayonetta 3
33.5K Tweets

#DeathStranding

Zelda
43.3K Tweets
最佳陪跑-Horizon

冇睇哂 係咪一個獎都冇?

同綠帽比差太多

多提名但的確冇一樣係最出色

同綠帽比差太多

冇得比

同綠帽比差太多

真心唔係horizon差
只係對手太勁
最冇懸念

其實MARIO都好有競爭力

MARIO無嗰種突破性

2D 同3D 既交叉整合都唔叫有突破性?
當然同ZELDA 突破性仲大好多啦~

始終BOTW嘅突破對成個遊戲界都有影響 我都好想mario贏

BOTW真係好好同全世界GAMER上左一堂 原來OPEN WORLD可以咁樣整

同綠帽比差太多

冇得比

女主整到好似蘿拉咁實有機

同綠帽比差太多

真心唔係horizon差
只係對手太勁

都冇辦法
最冇懸念

MARIO無嗰種突破性

始終BOTW嘅突破對成個遊戲界都有影響 我都好想mario贏

綠帽太屈機,P5 可惜鳥
最冇懸念

MARIO無嗰種突破性

冇玩水喉佬
2d加3d似唔似尼爾?
最冇懸念

MARIO無嗰種突破性

Mario = game
Zelda = Art

其實我個人都係覺得得mario好玩d
當然 zelda我玩英文 可能咁樣影響我左既體驗
如果GOTY係PUBG 咁呢個show以後唔洗再睇

其實有咩問題

入圍已經好有問題
加上有ZELDA同MARIO同P5同Horizon做對手,如果佢咁都贏就好有問題

屌陣間又有人出黎話你淨提老任唔公平呀

咪單單打打啦,好撚煩,根本冇人講過咩

樓上咪提曬4隻,邊到有淨提老任

一路覺得horizon同uncharted一樣比人吹大
最冇懸念

MARIO無嗰種突破性

BOTW真係好好同全世界GAMER上左一堂 原來OPEN WORLD可以咁樣整

直情兜巴扯落食緊真實杯麵既FF15度添啦~
nier終於有獎

第一次聽OST聽到買CD
如果GOTY係PUBG 咁呢個show以後唔洗再睇

其實有咩問題

入圍已經好有問題
加上有ZELDA同MARIO同P5同Horizon做對手,如果佢咁都贏就好有問題

屌陣間又有人出黎話你淨提老任唔公平呀

咪單單打打啦,好撚煩,根本冇人講過咩

樓上咪提曬4隻,邊到有淨提老任

一路覺得horizon同uncharted一樣比人吹大

Uncharted我一直都咁覺得
不過一講佢唔好就比人屌
Nier攞music
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞