[PC]上古卷軸集中討論區 20 TES5其實係ESO一千年後

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢set裝可唔可以用嚟打副本
唔想做陀衰家
唔想做陀衰家

其實我完全睇唔到你著咩裝
外形係分唔到的
今日同柴巴打2場普隨都有D濕鳩路人
就係因為我pick坦排隊

其實我嗰陣仲用緊20-25lv裝
好尷尬
唔想做陀衰家

外形係分唔到的

屬性方面掂唔掂
我驚唔夠防
唔想做陀衰家

外形係分唔到的

屬性方面掂唔掂
我驚唔夠防

防呢D no one give a fuck
法巫要打純輸出就係玻璃大炮,唔夠血就喝D湯食D餅
真係要防既,法巫既技有魔甲,法盾,激增,仲有寵補血,裝備做最大輸出

所以今日pick坦其實真係危危地
唔想做陀衰家

外形係分唔到的

屬性方面掂唔掂
我驚唔夠防

真係要防既,法巫既技有魔甲,法盾,激增,仲有寵補血,裝備做最大輸出

咁我都係將召喚術升到42級先打副本
Thx
今日同柴巴打2場普隨都有D濕鳩路人
就係因為我pick坦排隊

其實我嗰陣仲用緊20-25lv裝
好尷尬

唔緊要 ,1仔都打得入既
唔想做陀衰家

外形係分唔到的

屬性方面掂唔掂
我驚唔夠防

咁我都係將召喚術升到42級先打副本
Thx

其實你升埋毀滅杖D skill就得 ,我見你個水晶都就咁放出黎,係低輸出左D
第一次比人邀我單挑
對手係個20lvl既人,我打贏左
原來贏左無獎

通常你地單挑完會講咩架?gg wp?

同柴巴互打,打完一齊係做表情鳩笑
第一次比人邀我單挑
原來贏左無獎

gf
good fight
第一次比人邀我單挑
原來贏左無獎

我地4個晏d組團出去打日常 我可奶
第一次比人邀我單挑
原來贏左無獎

今晚可以
第一次比人邀我單挑
原來贏左無獎

今晚可以

Same
第一次比人邀我單挑
原來贏左無獎

今晚可以

Same

我今日夜晚未必得
第一次比人邀我單挑
原來贏左無獎

今晚可以

Same

我今日夜晚未必得

第一次比人邀我單挑
原來贏左無獎

今晚可以

Same

我今日夜晚未必得

成班狂討論ESO
都係收皮
成班狂討論ESO
都係收皮

入坑啦

新wallpaper

乜水嚟?你唔係玩開鬼妹咩?
呢件似日本多啲

Unlock左係俄妹

不屌
成班狂討論ESO
都係收皮

入坑啦

入左都冇時間玩
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我
同我一齊除衫跳舞 後面又有人陪音樂

外國大把人跟住做依啲野
反而香港會當你係白痴仔

好on9好搞笑
我講一句 Dance with me NAKED
跟住真係有人答 As you wish

香港人:"你唔好成日做啲低能白痴野啦"

我一得閒無聊副本入面等人都會係到/dance

依隻game既玩家都好好,同LOL無得比 補翻d圖先

條女唔知點樣整到連舞步都同我同步

lol 啲垃圾驚就算鳩數啦

新wallpaper

乜水嚟?你唔係玩開鬼妹咩?
呢件似日本多啲

Unlock左係俄妹

不屌

講野好似乳毛
成班狂討論ESO
都係收皮

入坑啦

入左都冇時間玩

廿年冇更新
考試完左先玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞