[PC]上古卷軸集中討論區 20 TES5其實係ESO一千年後

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=7OsEgGvfAGc
let'sDance!

首歌好似已經有一段歷史

GO MY WAY~~ GO MY WAYYYY~~~
當年打太鼓nds成日loop

太鼓神曲真係好正

新衫

新衫

不嬲都有
好想全日係屋企打skyrim
好想全日係屋企打skyrim

Vicec City算唔算成個Tamriel入面最有生活品味嘅城市
每一間屋裝修靚過daggerfall好多
仲要係水上起個plaza
Vicec City算唔算成個Tamriel入面最有生活品味嘅城市

人地係神嘅城市

人地係神嘅城市

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

人地係神嘅城市

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

人地係全TES系列最神棍嘅神棍黎

人地係神嘅城市

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

因為佢識浮起?

人地係神嘅城市

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

因為佢識浮起?

佢係偽神活神黎

Embrace the flame, or the flame swallowed you

Embrace the flame, or the flame swallowed you

我po圖都無人理

我po圖都無人理

點解你次次po完圖都講呢句?
明明我已經save低晒

人地係神嘅城市

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

因為佢識浮起?

佢係偽神活神黎

黑人問號
講完都唔明

人地係神嘅城市

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

因為佢識浮起?

佢係偽神活神黎

黑人問號
講完都唔明

或者我介紹下佢

維威克,也被稱為Vehk,丹莫的戰詩神,是聖地瓦登費爾島的守護神,來自地獄之門,紅山的暗神的警戒者。儘管他的過去已因年月而模糊不清,對他很多爭議的決定也有很多的質疑,他仍然經常代表著丹莫的精神和他們的二元性,正如他的外表一樣,一半是丹莫,一半是歧莫。千百年來他都住在維威克城的宮殿的小尖塔上,每天都吸引成千上萬的朝聖者和遊客。他一直指引和保護著丹莫,直到3E427年左右,他失去神力並失蹤,這是一種他接受並負責執行的犧牲。在他失蹤和審判席瓦解後,他被新神殿尊稱作聖維威克,並被認為是偽審判席的一員。

比如CHIM,比如三十六課呢d偏神學嘅lore都關佢事,其中36課由佢所寫
有人話佢嘅原型就係上古卷軸劇情嘅前總編MK

人地係神嘅城市

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

因為佢識浮起?

佢係偽神活神黎

黑人問號
講完都唔明

或者我介紹下佢

維威克,也被稱為Vehk,丹莫的戰詩神,是聖地瓦登費爾島的守護神,來自地獄之門,紅山的暗神的警戒者。儘管他的過去已因年月而模糊不清,對他很多爭議的決定也有很多的質疑,他仍然經常代表著丹莫的精神和他們的二元性,正如他的外表一樣,一半是丹莫,一半是歧莫。千百年來他都住在維威克城的宮殿的小尖塔上,每天都吸引成千上萬的朝聖者和遊客。他一直指引和保護著丹莫,直到3E427年左右,他失去神力並失蹤,這是一種他接受並負責執行的犧牲。在他失蹤和審判席瓦解後,他被新神殿尊稱作聖維威克,並被認為是偽審判席的一員。

比如CHIM,比如三十六課呢d偏神學嘅lore都關佢事,其中36課由佢所寫

其實晨風三大神,ayem, vehk, seht 都有相應嘅城市,比如正傳嘅mornhold, 另一dlc 嘅 clockwork 佢地嘅城市當然特別好多啦

我po圖都無人理

明明我已經save低晒

因為真係無人理

我po圖都無人理

明明我已經save低晒

因為真係無人理

咁我依家算咩
nini牌既新衫黎,黑絲

我po圖都無人理

明明我已經save低晒

因為真係無人理

咁我依家算咩
nini牌既新衫黎,黑絲

神嘅城市咩意思
係咪關黃藍色嗰個人事

因為佢識浮起?

佢係偽神活神黎

黑人問號
講完都唔明

或者我介紹下佢

其實晨風三大神,ayem, vehk, seht 都有相應嘅城市,比如正傳嘅mornhold, 另一dlc 嘅 clockwork 佢地嘅城市當然特別好多啦

咁就解得通點解座城咁特別,不過即係話ESO嗰時無人話佢係偽神:
咁審判席為乜瓦解,新同舊有咩分別了
Btw講起clockwork就諗起最後城主變左灰 好彩救到個待衛

因為佢識浮起?

佢係偽神活神黎

黑人問號
講完都唔明

或者我介紹下佢

咁就解得通點解座城咁特別,不過即係話ESO嗰時無人話佢係偽神?
咁審判席為乜瓦解,新同舊有咩分別了
Btw講起clockwork就諗起最後城主變左灰 好彩救到個待衛
Eso盜賊啲招好型
不過佢又用魔又用體,應該點玩
Eso盜賊啲招好型
不過佢又用魔又用體,應該點玩

法夜/耐夜
一個打爆發一個打持續?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞