[PC]上古卷軸集中討論區 20 TES5其實係ESO一千年後

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
https://rd.nexusmods.com/skyrim/mods/88290?tab=description

咁都學人出MOD

sculpt files and preset not mod
https://rd.nexusmods.com/skyrim/mods/88290?tab=description

咁都學人出MOD

sculpt files and preset not mod

唔理咩形式有改Vanilla嘅野就係mod

咁都學人出MOD

唔理咩形式有改Vanilla嘅野就係mod

我以為係面檔加髮型,再望一望
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我
同我一齊除衫跳舞 後面又有人陪音樂

外國大把人跟住做依啲野
反而香港會當你係白痴仔
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我

其實eso呢d外國online game 最大特色係佢唔但只有一班當普通mmorpg打嘅人,仲因爲佢地世界觀大,有單機/舊作儲落一班死忠,所以有一班人係「roleplay」玩家

我記得有一次行入酒館有幾個玩家係到用npc嘅風格傾計
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我

其實eso呢d外國online game 最大特色係佢唔但只有一班當普通mmorpg打嘅人,仲因爲佢地世界觀大,有單機/舊作儲落一班死忠,所以有一班人係「roleplay」玩家

暫時未見過in-game有人咁講野
不過一上forum大把人this one前this one後
又有人瘋狂po歧視argonians同話佢地只係slaves既言論

argonian= N’wah
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我

外國呢 D rpg文化真係好正
香港你學 npc 講野 D人只會笑你
尋晚睇到 Critical Role ep 84(一堆 Voice Actors玩Dungeons and Dragons)
有個角色死咗跟住其他人加觀眾真係喊哂出嚟 DnD所有野都係 imaginary FF出嚟但係 D人 hardcore到好似睇緊劇咁
online game嚟講呢樣野都難得
而家玩魔獸想睇下個 dungeon有咩故仔班隊友已經衝咗去推王
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我

外國呢 D rpg文化真係好正
香港你學 npc 講野 D人只會笑你
尋晚睇到 Critical Role ep 84(一堆 Voice Actors玩Dungeons and Dragons)
有個角色死咗跟住其他人加觀眾真係喊哂出嚟 DnD所有野都係 imaginary FF出嚟但係 D人 hardcore到好似睇緊劇咁
online game嚟講呢樣野都難得
而家玩魔獸想睇下個 dungeon有咩故仔班隊友已經衝咗去推王

睇台仔試玩dnd 搞到好想買神界原罪2
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我

外國大把人跟住做依啲野
反而香港會當你係白痴仔

好on9好搞笑
我講一句 Dance with me NAKED
跟住真係有人答 As you wish

香港人:"你唔好成日做啲低能白痴野啦"
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我

外國大把人跟住做依啲野
反而香港會當你係白痴仔

好on9好搞笑

我一得閒無聊副本入面等人都會係到/dance
Nexus 改曬個介面
之前嗰個咪幾好
頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我

外國大把人跟住做依啲野
反而香港會當你係白痴仔

好on9好搞笑

我一得閒無聊副本入面等人都會係到/dance

依隻game既玩家都好好,同LOL無得比 補翻d圖先

條女唔知點樣整到連舞步都同我同步

玩Destiny 2都會發現香港人同外國人分別
Nexus 改曬個介面
之前嗰個咪幾好

將www.改old.
有無法師加點推介,發覺加點錯到離曬譜

法力全加,血耐都唔加

法巫我快刷副本通常玩寵物流,一堆aoe清怪快

法力全加,血耐都唔加

法巫我快刷副本通常玩寵物流,一堆aoe清怪快

寵物流算係最主流之一
虎巴

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞