[PC]上古卷軸集中討論區 20 TES5其實係ESO一千年後

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
ESO撳咩制換技能欄

page up page down

冬仔都入咗坑?

佢鳩up
正確答案係kb 左上個~

原來玩紙巾

佢話我鳩UP!

攞碌鳩射佢

阿拉瓜巴拉巴!!!!!!!!

冬仔都入咗坑?

佢鳩up

笠冬你都黎玩ESO啦

Busy牙

排牙忙唔緊要,手得閒就得

殺老雷
ESO撳咩制換技能欄

冬仔都入咗坑?

佢鳩up

笠冬你都黎玩ESO啦

Busy牙

其實唔難
利申裸考4

4分?

4次

當年數學Easy啦

屌曬你地啦
我覺得冇溫蒞講有4都算係咁
屌佢老母啲咩摺紙
我寧願solve triple in, solve so danger
垃圾摺紙

數學苦手+1
[img]https://media.giphy.com/media/xT1XGJc61NFSqcDkGY/giphy.gif]

其實我啲數唔係太差嘅
唔溫姐
讀physics 冇得唔學
ESO撳咩制換技能欄

冬仔都入咗坑?

佢鳩up

笠冬你都黎玩ESO啦

Busy牙

其實唔難
利申裸考4

4分?

4次

當年數學Easy啦

屌曬你地啦
屌佢老母啲咩摺紙
我寧願solve triple in, solve so danger
垃圾摺紙

數學苦手+1
[img]https://media.giphy.com/media/xT1XGJc61NFSqcDkGY/giphy.gif]

其實我啲數唔係太差嘅
唔溫姐

屌你老母淩晨兩點樓上係度鑽野

佢可能咁姐

你咪咁囉

佢可能咁姐

你咪咁囉

4分?

4次

當年數學Easy啦

屌曬你地啦
屌佢老母啲咩摺紙
垃圾摺紙

數學苦手+1

其實我啲數唔係太差嘅
唔溫姐

Easy maths easy life
btw
凌晨
唔是三點水

玩tes玩咩先好?
我有345OL
4個版本
同埋對之前講過嘅大型mod pack有興趣
total 5樣野
5 就應該爆左一次, 殺左山頂龍, 打左dlc boss(好似係), 溝左吸血鬼女女 唔記得是咪變番人

玩咩好
我download 定曬
但無從入手
sem break應該有3-4時間可以玩
btw
凌晨
唔是三點水

玩tes玩咩先好?
我有345OL
4個版本
同埋對之前講過嘅大型mod pack有興趣
total 5樣野
5 就應該爆左一次, 殺左山頂龍, 打左dlc boss(好似係), 溝左吸血鬼女女 唔記得是咪變番人

玩咩好
我download 定曬
但無從入手
sem break應該有3-4時間可以玩

eso
咁我skyrim 主線是咪爆曬
好似得番啲支線?
好似得番啲支線?

Mod主線
好似得番啲支線?

爆左主線再DOWN個100% CLEAN SAVE新SAVE打BRUMA

係咪好醒?
[quote]
爆左主線再DOWN個100% CLEAN SAVE新SAVE打BRUMA[quote]
有冇得淨係清主線任/清全部任
但屋呀, 女呀, 技呀嗰啲keep住

爆左主線再DOWN個100% CLEAN SAVE新SAVE打BRUMA

[/quote]
冇呀除左你識用CK唔係要再買/娶過
但係clean save真係好緊要
perk同skill可以點番
[quote]
爆左主線再DOWN個100% CLEAN SAVE新SAVE打BRUMA[quote]

你意思係想keep間屋同技能?
其他嘢由頭嚟過?
[quote]

其他嘢由頭嚟過?

其實,劇情同玩mod嘅save最好分開
MO同NMM都有mod profile
每轉一次mod file都應該開一個新save
新save = 新角色
但可以用console指令
攞返晒前一個角色嘅嘢
BRUMA新增咗好多嘢,建議用一個獨立嘅mod profile同開新角色玩

HO BALL CHING
可以carry番我

HO BALL CHING
可以carry番我

我隻warden 頹練依家仲係39
[quote]

其他嘢由頭嚟過?

新save = 新角色
攞返晒前一個角色嘅嘢
BRUMA新增咗好多嘢,建議用一個獨立嘅mod profile同開新角色玩

鬼唔知咩
有時DOWN 新MOD興奮過頭
一次過用3, 4個新MOD冇事咪繼續打落去囉
[quote]

其他嘢由頭嚟過?

新save = 新角色
攞返晒前一個角色嘅嘢

鬼唔知咩
有時DOWN 新MOD興奮過頭
一次過用3, 4個新MOD冇事咪繼續打落去囉

bruma 有樣野做得甚至好過4代
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞