[PC]上古卷軸集中討論區 20 TES5其實係ESO一千年後

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
留學撚表示加拿大不錯
祝大家聖誕快樂
聖誕快樂
聖誕快樂
絲打都幾嚴重,有冇搽藥膏
野雞學校
加拿大有乜大學出名吖
台灣咪仲好
八月去台灣個時幾清涼
而且個度又係用繁體中文 又有大波台妹
移民post見到手長絲想去加拿大英國住
我都想長住加拿大
[size=1]有個on9 fd話四圍去旅行留到個期滿再去下個國家無限loop

最近濕疹發作得好緊要所以忍唔住咁講姐
我d皮膚係香港無好過,好辛苦,最近好嚴重

不過其實加拿大好悶架…華人區好似80/90年代既香港feel,好多野例如subway公共巴士都好舊,架車變左必需品

有啊 基本上要做既野都做齊
中醫西醫都試過
不過無用,香港空氣質素唔好,之前係加拿大個陣皮膚好好多
台灣咪仲好
八月去台灣個時幾清涼

有大波台妹都唔關手長絲事
關我事
BTW,聽日po圖好無?
移民post見到手長絲想去加拿大英國住
我都想長住加拿大
[size=1]有個on9 fd話四圍去旅行留到個期滿再去下個國家無限loop

最近濕疹發作得好緊要所以忍唔住咁講姐
我d皮膚係香港無好過,好辛苦,最近好嚴重

不過其實加拿大好悶架…華人區好似80/90年代既香港feel,好多野例如subway公共巴士都好舊,架車變左必需品

有啊 基本上要做既野都做齊
中醫西醫都試過
不過無用,香港空氣質素唔好,之前係加拿大個陣皮膚好好多
台灣咪仲好
八月去台灣個時幾清涼

有大波台妹都唔關手長絲事
關我事
BTW,聽日po圖好無?

至少我唔係個間
唔會打爆你 打爆你電.....
@手長絲 我張聖誕卡呢?
啱啱訓醒,準備round2,今晚見
我諗手長鬼驚你打爆佢多d
我指再訓到今晚
round 2
偽毒們
聖誕快樂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞