[PC]上古卷軸集中討論區 20 TES5其實係ESO一千年後

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
虎巴

頭先等暗錨個陣等到好悶
除曬衫跳舞
居然有人join我
同我一齊除衫跳舞 後面又有人陪音樂

其實eso呢d外國online game 最大特色係佢唔但只有一班當普通mmorpg打嘅人,仲因爲佢地世界觀大,有單機/舊作儲落一班死忠,所以有一班人係「roleplay」玩家

我記得有一次行入酒館有幾個玩家係到用npc嘅風格傾計

外國呢 D rpg文化真係好正
香港你學 npc 講野 D人只會笑你
尋晚睇到 Critical Role ep 84(一堆 Voice Actors玩Dungeons and Dragons)
有個角色死咗跟住其他人加觀眾真係喊哂出嚟 DnD所有野都係 imaginary FF出嚟但係 D人 hardcore到好似睇緊劇咁
online game嚟講呢樣野都難得
而家玩魔獸想睇下個 dungeon有咩故仔班隊友已經衝咗去推王

睇台仔試玩dnd 搞到好想買神界原罪2

有冇link
就係睇左人玩原罪2先熟dnd
不過個世界觀麻麻地
正傳 dnd果個好鬼正

有漢化嘅?

有漢化嘅?

又問
隊短個繁中漢化
Nexus 改曬個介面
之前嗰個咪幾好

將www.改old.

今日睇下玩唔玩skyrim先
有冇人有玩switch隻skyrim?
諗緊買唔買好
諗緊買唔買好

我中意你思路
諗緊買唔買好

諗緊買唔買好

switch隻skyrim無mod,限制30fps
除咗有link套杉之外冇值得買嘅地方
利申無買
諗緊買唔買好

利申無買

agggggggger
ESO皇冠點數 聖誕會唔會有減價架?
好想要隻狼

有可能
聖誕有白馬
諗緊買唔買好

利申無買

agggggggger

有套衫但係冇人地嘅遊戲性
好lag
同埋DLC係咪50lv打後先開始玩
好lag

隨時都得
由其賊會黑兄

但帝都pvp區唔建議低lv玩
裝修買左新電視
好挪貴
好lag

隨時都得
由其賊會黑兄

我黑兄個questline唔小心del左
上網睇好似話要重新玩過
但點解搵唔到當初接任個npc既

去收藏品個到好似右上有得接返
好lag

隨時都得
由其賊會黑兄

上網睇好似話要重新玩過

thanks
原來就算del左個questline都有得用個公會既技能

學左就有,唔會消失
好lag

隨時都得
由其賊會黑兄

上網睇好似話要重新玩過

thanks
原來就算del左個questline都有得用個公會既技能

冇用架,你唔做佢個到d任升唔到技能lv
今日同柴巴打2場普隨都有D濕鳩路人
就係因為我pick坦排隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞