[PC]上古卷軸集中討論區 20 TES5其實係ESO一千年後

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
nmm mo 其實邊樣好啲

聽其他人話MO好d
因為nmm有時uninstall mod會清得唔乾淨,剩d file係度會壞 save(好似係)
不過我自己用開nmm用慣左

nmm改版捉左mo作者黎整
nmm mo 其實邊樣好啲

聽其他人話MO好d
因為nmm有時uninstall mod會清得唔乾淨,剩d file係度會壞 save(好似係)
不過我自己用開nmm用慣左

nmm改版捉左mo作者黎整

而家2個都話唔會再更新(好似係)
BTW 換左新PC要重新裝過D mod
已經唔記得整架妹要用咩MOD了
屌 第一次黎到Cyrodiil
入左下面d水渠位就蕩失路
搵唔到wayshrine離開combat zone
條條梯上去既位都係要同怪打過
死左我依然係AD Base
行到我暈都搵唔到出口
我想出去做兄弟會任務啊

咁勇行下水道
ad base有門出返去,你再搵真d,好多npc個到
話說就黎聖誕
如果我寫聖誕卡比你地有無人要啊

對上一次收聖誕卡係小六
btw要點收
話說就黎聖誕
如果我寫聖誕卡比你地有無人要啊

對上一次收聖誕卡係小六
btw要點收

我對上一次收到係中三,派比全班個種 係我個年唯一收到既一張

係就我開個tg你地各自send username同地址比我,然後聖誕前我會寄出咁囉
睇下你地玩唔玩

法律問題:無帶鎖匙 喺自己屋企門口偷自己wifi有無任何法律責任?
利申:個阿哥今日去左第二個屋企
法律問題:無帶鎖匙 喺自己屋企門口偷自己wifi有無任何法律責任?

你都識講自己,自己又點會係偷

但我喺屋企鐵閘前面坐住比石Q問我咩事

咁你係咪要係度等勁耐

依幾個鐘內等兩老喺佢地屋企攞我條鎖匙到我屋企

咁你係咪要係度等勁耐

上下網睇下片啦咁 好慘

依家個情況係喺skyrim返唔到屋企無開鎖技能又肚餓所以殺左自己屋企門口隻雞 但又怕比班村民追住我
17%電 都係喺出面做下Gym再返黎等
17%電 都係喺出面做下Gym再返黎等

Orsinium 法師set應該儲邊套

咁你係咪要係度等勁耐

上下網睇下片啦咁 好慘

依家個情況係喺skyrim返唔到屋企無開鎖技能又肚餓所以殺左自己屋企門口隻雞 但又怕比班村民追住我

咩比喻嚟

咁你係咪要係度等勁耐

上下網睇下片啦咁 好慘

咩比喻嚟

好生動嘅比喻
Orsinium 法師set應該儲邊套

julianos
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞