降魔的(20)

1002 回覆
59 Like 12 Dislike
洪永城會長會唔會出黎打馬明?

可能洪狗又係伏筆黎 出黎幫馬明打boss

洪仔邊度出現過?
7仔講得岩,落左車就乜都唔係啦,如果唔係啤啤都唔會
小馬既血可以驅魔
唔知小馬既精會有咩用呢
其實心姐都係受害者... 小馬先係始作俑者...

細細個累死豪仔,大個又累死肥仔,有為同女神.....
佢唔變魔哂左啦,超有潛質。
相反展明想制裁邪惡,佢應該先係降魔俠!
啤啤

如果展明唔係想霸佔 智雯

其實可以做夜神月
溏心風暴收皮啦,只想睇降魔的
唔想睇爭家產

其實可以做夜神月

你呢個猜測 展明彼點醒 同馬季合作

展明惡念蓋過正義
明晚一次過 交待精靈啤啤道別
婚禮party 到石敢當犧牲自己

正正式等禮拜日 找展明決戰
男主:小馬
女主:子曰
女喜:啤啤
男配:些粉
男飛躍:好ge肥仔
劇集:降魔的

ps:男喜留比singal

其實可以做夜神月

你呢個猜測 展明彼點醒 同馬季合作

展明惡念蓋過正義

展明算把la,降魔woo
一開始懶係野話查張佩玲啊哥點死,查到la,反而一路同個兇手(魔)合作
另一邊繼續呃啊妹,當佢sp
如果可以改劇本,我希望會係咁:
啤啤焗咗太耐昏迷不醒,好似大夫咁離魂。
之後比魔捉咗個魂做人質。
小馬同癈石打完魔後,魔臨死前將啤啤既靈魂送到去另一個更深層鬼域。啤啤以昏迷狀態完第一季。

第二主線就可以講小馬要搵返啤啤靈魂,所以要繼續伏魔升level,先可以殺入鬼域救人。
星期日2點鐘睇3個黃智雯
星期日2粒鐘睇3個黃智雯
小馬同癈石打完魔後,魔臨死前將啤啤既靈魂送到去另一個更深層鬼域。啤啤以昏迷狀態完第一季。

第二主線就可以講小馬要搵返啤啤靈魂,所以要繼續伏魔升level,先可以殺入鬼域救人。

有得諗
但如果結果係由得啤啤去
同芷若BBQ

啤啤對小馬有情有義
小馬對啤啤得義冇情,當佢妹妹,冇辦法

supernatural

有得諗
但如果結果係由得啤啤去
同芷若BBQ

啤啤對小馬有情有義
小馬對啤啤得義冇情,當佢妹妹,冇辦法

所以當時泣血薔薇出個陣
我先會話首歌應該會襯啤啤多過芷若
唉 啤啤

supernatural

cass同廢尊一樣

雖然有時佢可以一打幾同試過係天堂大屠殺
小馬係咪智障
到啤啤死佢先知一直係佢身邊守護佢鐘意佢既人係啤啤
但小馬好似無care過啤啤咁
完全無理過佢既付出
到死左先黎珍惜 有用咩?
成套戲最慘一定係啤啤 死得無辜 連手仔都未拖到就死
我個心真係好痛
男主:小馬
女主:子曰
女喜:啤啤
男配:些粉
男飛躍:好ge肥仔
劇集:降魔的

ps:男喜留比singal

芷若冇咩特別姐
小馬係咪智障
到啤啤死佢先知一直係佢身邊守護佢鐘意佢既人係啤啤
但小馬好似無care過啤啤咁
完全無理過佢既付出
到死左先黎珍惜 有用咩?
成套戲最慘一定係啤啤 死得無辜 連手仔都未拖到就死
我個心真係好痛

其實小馬冇諗過溝到明星
所以當時泣血薔薇出個陣
我先會話首歌應該會襯啤啤多過芷若

但原來胡鴻鈞第二首歌係講啤啤既故事

從身邊經過 場地或時候錯
我共你 當中欠了甚麼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞