降魔的(20)

1002 回覆
59 Like 12 Dislike
上個po有巴打提及些粉次次都咁好命

佢頭先派血汗錢俾行家時,有冇掂過啲錢?
我記得佢拎出嚟派嗰陣,係用個袋袋住

但佢睇唔到老死龍貓

其實係睇到扮睇唔到...佢最後同龍貓係車頭個段,太自然
送條鏈比芷若吾送俾啤啤,啤啤俾佢害死
上個po有巴打提及些粉次次都咁好命

佢頭先派血汗錢俾行家時,有冇掂過啲錢?
我記得佢拎出嚟派嗰陣,係用個袋袋住

伏線

佢係魔的話,入屋石敢當知左啦

石敢當有冇咁勁感應到

吾你老
啤啤
啤啤最受歡迎女角色
耶穌像咋下話,睇落有幾分相似

吾你老

展明唔識啤啤
啤啤
一陣要 J 一 J 啤啤
seven真係好大機會炒車 明明而家反派集中緊係展明同黑鼠尾草

啤啤啊
我都覺seven奸奸地,唔係點解好地地講龍貓會死
依家等馬明身世
seven真係好大機會炒車 明明而家反派集中緊係展明同黑鼠尾草

定係seven有份害死啤啤
但佢唔敢講所以扮冷靜

吾你老

展明唔識啤啤

咩呀,,馬明去鬼域, 展明想殺佢咪啤啤救佢囉

啤啤啊

成日覺得佢同陳瑩好似
會唔會係呢兩日seven入左屋,知道左舊石係神主台,所以下集廢石比人捉左
一集推爆2個post
近期有咩tvb劇可以咁

認真
乘勝追擊兩小時大結局都推得好快
因為瘋狂暴走狂死人

啤啤啊

成日覺得佢同陳瑩好似

陳瀅靚好多
seven係龍貓死果陣都好自責
會唔會係幾日內死太多人麻木哂先咁冷靜
佢都見唔到廢石同莉莉 根本唔知班鬼做緊乜 又無人同佢講 所以呆哂
佢都見唔到廢石同莉莉 根本唔知班鬼做緊乜 又無人同佢講 所以呆哂

應該係
總要失去先識珍惜!
點解三角戀就一定要是但死一邊去完成個劇情
啤啤

定係seven有份害死啤啤
但佢唔敢講所以扮冷靜

硬係覺得啤啤死個part太快同夾硬黎...
有Bug...
啤啤
之後唯有等婚禮再J

seven本身同啤啤唔係咁熟,想佢有咩反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞