降魔的(20)

1002 回覆
59 Like 12 Dislike
seven係龍貓死果陣都好自責
會唔會係幾日內死太多人麻木哂先咁冷靜
佢都見唔到廢石同莉莉 根本唔知班鬼做緊乜 又無人同佢講 所以呆哂

同埋佢根本同啤啤唔熟
佢都見唔到廢石同莉莉 根本唔知班鬼做緊乜 又無人同佢講 所以呆哂

seven本身同啤啤唔係咁熟,想佢有咩反應

正想講,Hi Bye Fd
啤啤死個情節舖得麻麻,有為同龍貓寫得靚好多

賢者時間(長期)

應該係

啤啤係屋企叫seven一齊去搵馬明果陣有叫廢石莉莉留低睇心姐
seven仲答:下?
一集推爆2個post
近期有咩tvb劇可以咁

心理追兇後半都快
最慘係唔係將 啤啤送入車尾果兩條友??

佢地比 魔 控制緊..........
但車cam影到佢地放入車尾, 所以會被控謀殺罪.............

不明不白咁去坐監
Tbb (唔好計賭撚群英會) 有邊套好睇得黎啲角色接二連三咁死?

大時代
相比起有為同龍貓,啤啤算死得冇咁慘,起碼仲有樣
另外兩個一個斷頸,一個燒焦左
最怕鬼既人自己變左鬼係咩感覺

啤啤啊

腿呀
最慘係唔係將 啤啤送入車尾果兩條友??

佢地比 魔 控制緊..........
但車cam影到佢地放入車尾, 所以會被控謀殺罪.............

不明不白咁去坐監

害死啤啤死有餘辜啦
有心姐鄧波鐘 好難詳細
心姐一出黎陣老人除隔住個moon都

但係焗死好辛苦喎

豪仔浸死... 小馬父母燒死
莉莉死得算靚
送條鏈比芷若吾送俾啤啤,啤啤俾佢害死

吾你老

展明唔識啤啤

展明認得佢 去鬼域個時交過手

龍貓死得最舒服
莉莉死得算靚

啤啤先岩
莉莉死得算靚

睇下聽晚小馬點補獲...
但廢石又自行了斷

龍貓死得最舒服

都唔個自己死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞