降魔的(20)

1002 回覆
59 Like 12 Dislike
馬季鍾意左大夫成3年架啦,對啤啤最多咪內疚

如果咁就變心我反而覺得唔ok
啤啤對腳
芷若派

應該一早就鍾意啤啤,佢一開始都係當醫生兵,唔叫變心
下星期開始,好心日日不斷搵人唱衰糖心啦

都無人睇
點唱衰姐

石敢當都話睇得出佢兩個心意相通

所以係鍾意左唔知姐我覺得

指芷若同小馬

係就唔會即刻仆去救大夫唔理啤啤啦

咁未遇到啤啤前都鍾意咗大夫兩年啦
同埋感情依家野就係咁㗎啦,你鍾意佢,佢又鍾意第二個
鬼域之後其實小馬同芷若關係明朗咗好多,可惜芷若又唔記得咗
啤啤係為小馬付出咗好多,但可惜小馬唔知亦一直對佢冇意思
如果因為付出好多就轉軚咁我會懷疑小馬對啤啤個份感情係基於真係鍾意定係基於內疚想補償

咁未遇到啤啤前都鍾意咗大夫兩年啦
同埋感情依家野就係咁㗎啦,你鍾意佢,佢又鍾意第二個
鬼域之後其實小馬同芷若關係明朗咗好多,可惜芷若又唔記得咗
啤啤係為小馬付出咗好多,但可惜小馬唔知亦一直對佢冇意思
如果因為付出好多就轉軚咁我會懷疑小馬對啤啤個份感情係基於真係鍾意定係基於內疚想補償

依家想補都冇得補
啤啤喺豪仔二世所以先死得咁快因為之後有伏線 ?
東張屌你老母
頭先個主持話降魔的已經結局篇
點知第二句係大家期待已久既溏心風暴3乜乜乜
以為佢咁好死讚降魔的
TVB好驚糖心無人睇咁
要係東張賣廣告

降魔的就就咁講兩句算
TVB好驚糖心無人睇咁
要係東張賣廣告

降魔的就就咁講兩句算

夜晚都有
屌 正想講
以為佢講降魔的係播佢宣傳啲片段啦
屌佢老母原來係講溏心
屌 正想講
以為佢講降魔的係播佢宣傳啲片段啦
屌佢老母原來係講溏心

我都係
仲下意識望下個電視
集集都有喊點
降魔的真係衰入戲玉太慢
熱好身已經去左一半
有noise都太遲
夏雨又視帝?

夏雨又視帝?

唔攞你切
https://youtu.be/yJJJLOgrzFU

大家重溫下

回憶個幕真係好感動
真係有一齊經歷好多野既感覺

不過馬明呢part演得唔夠放
如果攬住啤啤大喊再嗌我要殺左你就仲入戲

大嗌唔夠壓抑咁痛苦
呢到係咪好少醫生派

潛哂水了

啤啤黨咁撚多人 尋日爆左2個post

有無醫生派
嚟個head count

依度

醫生未死姐,死咗大把人出黎爆post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞