降魔的(20)

1002 回覆
59 Like 12 Dislike
我屌馬季老母呀
其實唔係死得人多就一定成功,而係要個角色死之前個設定夠討好,死咗覺得可惜,咁先有投入感

而家死既人死前死後都夠深刻喎
所以當時泣血薔薇出個陣
我先會話首歌應該會襯啤啤多過芷若

但原來胡鴻鈞第二首歌係講啤啤既故事

從身邊經過 場地或時候錯
我共你 當中欠了甚麼

反而覺得佢第二首 好多場戲都啱用
如想不起我 我都給你留座︰金剛小儀
無能為力寫發展只要目前︰之前芷若派好人卡
說著笑剪影片段怎拼合這碎片︰肥仔
流星般閃過遙不可及的愛火︰啤啤
數十里漫長路線盼十分鐘相見 記住了這夜不想明天︰全部已逝者
係咁loop個3首歌
係咁loop個3首歌

好少劇有成3首歌仲要3首都好聽
係咁loop個3首歌

好少劇有成3首歌仲要3首都好聽

主題曲真係不了
遙不可及正
其實智雯係咪女主角黎
呢套戲得10幾集已經有幾次好感人既走馬燈
係咁loop個3首歌

有無LINK
其實智雯係咪女主角黎

咬字 係咪華南理工 以前tvb好多廣州 深圳過黎

好似sunlight 朱
發覺馬明雖然好撚勁,可以打到魔走佬,但佢無得出果d 特技招式,剩係用拳腳 好撚柒
其實智雯係咪女主角黎

咬字 係咪華南理工 以前tvb好多廣州 深圳過黎

好似sunlight 朱

噢 有眼不識泰山

智雯於新蒲崗成長,曾就讀聖公會基德小學,於香港演藝學院畢業,主修舞蹈及戲劇。畢業後曾經於國泰航空當過兩年的空中服務員。[1]

並於2007年參加香港小姐競選,入圍最後五強;於2008年於第22期無綫電視藝員訓練班畢業。其姊為英皇教育補習名師Cathy Wong。

排第一嗰首證明左香港樂壇已...
我屌馬季老母呀

小儀

乜人 dickson

未聽過,咩嚟?
我屌馬季老母呀

小儀都岩?
屌咩
話說子曰魔同小馬嗰番說話好似想激發佢ge能力咁ge,正常點會咁做

可能想一決高下,點知!小馬牌吸濕大笨象就發功了

吸咗d邪能量會唔會有手尾?

有為講過陰陽平衡,應該馬季同時有精靈同魔嘅能量,之後先勁
dllm
心姐同芷若大夫幾時死
啤啤死左 好想睇小馬大爆發禁住隻魔同黑警黎打
唔好一招秒/好辛苦先打嬴
啤啤可唔可以接手石敢當個位
以後都可以喺小馬身邊
話說子曰魔同小馬嗰番說話好似想激發佢ge能力咁ge,正常點會咁做

吸咗d邪能量會唔會有手尾?

有為講過陰陽平衡,應該馬季同時有精靈同魔嘅能量,之後先勁

願大能與你同在
啤啤可唔可以接手石敢當個位
以後都可以喺小馬身邊

支持
但任何靈體都埋唔到小馬身

隨住時間過去會比小馬吸哂d能量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞