沈門師兄弟徙置區第六十期 - 勿忘初衷:贏得要有盈

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
金價跌緊啊, 師父
美國升升升
無貨點算好
仲有無機會落番29000

你啲qq食左未?

你有無記錯人
業績個排我沽過qq,之後39X止蝕就一直無掂
有冇人熊左/put左? 想跳樓

星期一ifc見

熊咗,而家賺五格
星期一起碼輸50格
再見咁多位

一齊
點解仲有資深師兄弟會同船...
無貨點算好
仲有無機會落番29000

你啲qq食左未?

你有無記錯人
業績個排我沽過qq,之後39X止蝕就一直無掂

冇記錯,我同你一齊沽嫁,我個隻399打靶

個時你話hold多陣睇下點

好似hold 多左一定兩日就覺唔對路走左
都算不幸中大幸
其實我係新手
五月先開始玩股票
之前呢度有師兄講過牛市唔做淡
我無聽走左去做衰仔
諗翻轉頭真係有道理
唔係唔會跌 而係個chance 唔好
就算700會跌到$380
根本就估唔到佢聽日跌定橫一個月先跌
陣間升$10再跌中間又可能已經忍唔住止蝕
甚至搞到心理素質唔好
希望有其他新手學到嘢啦

俾鬼迷

俾鬼迷

夾足二百點, 現在全玩完了!
拎黎搵支那妹揼邪骨都好過俾臭閪港女夾春袋!

大師望下左下角大師份cv

原來做過大昌行食品部同大快活

2年做經理,快過MT
咁多位師兄,小弟一事相求
借問聲邊間銀行/証卷行開户口最好?
同埋咩叫月供股?google 左都唔太明
利申窮撚學生哥,得一皮係手

感激不盡,祝你地旗開得勝

如果係月供,中銀/南商應該最扺玩

睇晒頭兩頁,唔明打去銀行問
[月供股票] 2017年11月

https://lihkg.com/t/467821/1?ref=android

2年做經理,快過MT

師父可能係大昌行派去52既炸彈間諜

https://lihkg.com/t/467821/1?ref=android

呢啲位就唔好諗供2800呢啲

月供都唔好,隨便有機會散水

依家唔興月供股架啦,介紹你世界電腦一哥聯想集團,恒指成份股黎,一手都係8000多啲長遠投資實無輸
認住992,發達旨意佢

月供都唔好,隨便有機會散水

師傅之前其實講得啱,應該係個市碌落山時開始供到下個牛三先放,咁先儲到貨

除非睇好個市會牛多半年一年,唔係儲會好啲

依家唔興月供股架啦,介紹你世界電腦一哥聯想集團,恒指成份股黎,一手都係8000多啲長遠投資實無輸
認住992,發達旨意佢

師傅誠意推介,今日特價9000都唔駛
今日唔買,唔好係十年後問自己點解買唔到樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞