沈門師兄弟徙置區第六十期 - 勿忘初衷:贏得要有盈

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
睇完Youtube師父講話,由我睇過有限嘅心理學書嚟睇,刻意壓低聲音兼拖慢節奏,加上手部無意識嘅小動作,內心極其憤怒但表面要示人唔介意,好辛苦

成也騰訊、敗也騰訊,確實係心中的痛

師父炒股三十年得來2袖清風,實在令人唏噓

不義之財 於我如浮雲

回首向來QQ處,歸去,也無風雨也無晴

下期又有主題

也無豐乳也無精?

睇完Youtube師父講話,由我睇過有限嘅心理學書嚟睇,刻意壓低聲音兼拖慢節奏,加上手部無意識嘅小動作,內心極其憤怒但表面要示人唔介意,好辛苦

成也騰訊、敗也騰訊,確實係心中的痛

師父炒股三十年得來2袖清風,實在令人唏噓

不義之財 於我如浮雲

回首向來QQ處,歸去,也無風雨也無晴

下期又有主題

也無豐乳也無精?

load左30秒先識睇user name
師父既阻力位幫qq轉燈

我好想跟師父 對700睇法同船

我唯一一次跟師父果次輸到爆廠 你自己諗下
341果時 師父話過 QQ唔put都唔好call!
身為弟子你應該點做?
341果時 師父話過 QQ唔put都唔好call!
身為弟子你應該點做?

SP QQ LONG CALL QQ

拎去用唔駛找
個市想點...咁叫回調一D都唔似樣...實際回得200點
個市想點...咁叫回調一D都唔似樣...實際回得200點

靠邊站最好
等今晚錢錢錢指點江山
琴日最多跌400,尾市回兩百,而家再升多一百

你想唔想要神獸卡,我得閒既話整張比你丫!
等今晚錢錢錢指點江山

求求大師睇淡2318 仲包緊頭
等今晚錢錢錢指點江山

求求大師睇淡2318 仲包緊頭

今朝錯過左無入睇住佢升
師父救下我
2318 太貴啦 我同意師父!

冇撚錯,大行唱到100果啲唔洗理,俾盡只值60蚊
英國皇帝為咗落師父面,不問價高追832,師父睇通睇透此股只值20,逞一時之快,好快會兵敗如山倒

冇撚錯,大行唱到100果啲唔洗理,俾盡只值60蚊

3.9又遲

英國皇帝為咗落師父面,不問價高追832,師父睇通睇透此股只值20,逞一時之快,好快會兵敗如山倒

樓王

823轆返落黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞