沈門師兄弟徙置區第六十期 - 勿忘初衷:贏得要有盈

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
今日發生幾單野有感人生無常
1.激蝕
2.最低位平倉走牛
3.去爆房同條女一齊訓著左

1.激蝕
2.最低位平倉走牛

開房訓為咩,係咪賣床褥廣告
1.激蝕
2.最低位平倉走牛

訓醒先爆仲勁
1.激蝕
2.最低位平倉走牛

訓醒先爆仲勁

訓醒就夠鐘了
原來今朝師傅開市睇700 $420有支持
700 最終419$收市

跟得唔夠貼師傅

幾時講?

係wo 仲要419.6

師父燈力程度呢幾個月可能準備破頂
原來今朝師傅開市睇700 $420有支持
700 最終419$收市

跟得唔夠貼師傅

幾時講?

係wo 仲要419.6

師父燈力程度呢幾個月可能準備破頂

師父唔好燈700 ok
1.激蝕
2.最低位平倉走牛

訓醒先爆仲勁

訓醒就夠鐘了

你地兩個都唔係好想搞,又唔加鐘
1.激蝕
2.最低位平倉走牛

訓醒先爆仲勁

訓醒就夠鐘了

有做左第一次既
然後沖一沖涼應該係上床玩玩下就黎多轉架啦
然後上床玩玩下瞓著左
嗚啊 開市追佢老母
1.激蝕
2.最低位平倉走牛

訓醒先爆仲勁

訓醒就夠鐘了

有做左第一次既
然後沖一沖涼應該係上床玩玩下就黎多轉架啦
然後上床玩玩下瞓著左

那有女呀, 我要贏錢同tina訓
收市後師傅透露自己喺$430-440 之間做咗騰訊淡倉 一落黎就食咗 一彈就再沽

英明
收市後師傅透露自己喺$430-440 之間做咗騰訊淡倉 一落黎就食咗 一彈就再沽

英明

神又係佢 鬼又係佢 說好的QQ420有支持呢

英明

師傅實在太謙啦,明明係439.6做淡

英明

神又係佢 鬼又係佢 說好的QQ420有支持呢

跌咪做左淡,升咪買左牛囉,第一日跟師傅

英明

訊匯大手沽空

英明

訊匯大手沽空

股災後,訊匯應該變左沽空機構(shortseller)
希望會落多少少
然後就要開始築起遠
師父又睇好阿記

早前已經覺得踏入上升通道,加上各種資料整合對金價上升利好,可惜一講完師父2粒鐘就出文叫入2840SPDR金ETF,咁邪嘅嘢我算啦,肥佬今年金價中幾次,準嘅,反正我唔想同師父同船,升由得佢

btw, 尋日睇民眾財經訪問商品大王, 佢話油價築左底...你地有冇idea? 不過香港冇相關etf...就算我研究到支持呢個idea都要買美股etf...唔想買油股...

最近係穿左個阻力, 除非基本因素大改變, 例如油愈用愈少, 需求又跌番
唔係真係點都升既, 但應該去唔番以前咁顛掛

有人話頁岩氣嘅成本計番油價係$55, 加上長遠好多車或者其他產品都轉用電,我睇應該好難穿$70
師父又睇好阿記

上次歷歷在目

i bought arsenal away win ar pk...pay me back the money ar cfu!
師父又睇好阿記

上次歷歷在目

i bought arsenal away win ar pk...pay me back the money ar cfu!

阿仙奴同聯想一樣 有大師做fans冇運行架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞