沈門師兄弟徙置區第六十期 - 勿忘初衷:贏得要有盈

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
今朝有理冇理衝左40000股61197就去瞓,岩岩瞓醒
up what 7 ar, put jor ar pk
師父我認同逢高加沽700
992逢低加注
師父我認同逢高加沽700
992逢低加注

大師又中!好野,果然信大師無錯
師父睇到今晚記得講
1 個月HIBOR連升兩日到0.81286
金係127X位置跟入一注已經賺緊十幾廿蚊
騰訊太貴唔值已經連跌幾日
師父睇到今晚記得講

師父而家仲諗緊3點9 J咩內容好,你幫師父諗左3點9,找左條數先
錢錢錢打J內容後補
師父睇到今晚記得講

師父而家仲諗緊3點9 J咩內容好,你幫師父諗左3點9,找左條數先
錢錢錢打J內容後補

師父忙緊IPO, 今晚會交代
平保匯豐騰訊內銀友邦港交所全部都係垃圾!
依家係輪住跌!!
師父睇到今晚記得講

錢錢錢打J內容後補

訊匯上市??幾時講?
已開新post

沈門師兄弟徙置區第六十一期 -揸住騰訊揸住樓,遲早問君有幾愁

https://lihkg.com/thread/478598/page/1

師父講嘅標題,你哋知道驚未
屌你老母買跌就升到仆街, 臭閪
師父睇到今晚記得講

錢錢錢打J內容後補

訊匯上市??幾時講?

以前都傳過,生果報訪問師父仲問佢係咪應該叫「振盈BB股」,屌
開會入唔到牛唔知好事定壞事
已開新post

沈門師兄弟徙置區第六十一期 -揸住騰訊揸住樓,遲早問君有幾愁

https://lihkg.com/thread/478598/page/1

樓王哄盈

師傅會唔會入嚟畀個like樓王
已開新post

樓王哄盈

想入騰訊換層樓 不需一會便解愁
師父睇到今晚記得講

錢錢錢打J內容後補

訊匯上市??幾時講?

以前都傳過,生果報訪問師父仲問佢係咪應該叫「振盈BB股」,屌

我都想知, 之前無出3.9係錢錢錢度講忙IPO, 都唔知邊間咁犀利搵師父搞
師父睇到今晚記得講

錢錢錢打J內容後補

訊匯上市??幾時講?

我都想知, 之前無出3.9係錢錢錢度講忙IPO, 都唔知邊間咁犀利搵師父搞

「振盈BB股」靠咩搵食?師傅操盤嘅投資收益應該係負數喎
振盈聯想騰訊在英國FALLING DOWN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞