沈門師兄弟徙置區第六十期 - 勿忘初衷:贏得要有盈

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
周一(辛亥日):天干屬金地支屬水,金生水之局,市況傾向反覆回落,先高後低。
周二(壬子日):天干地支皆屬水,全水之局,反覆向下。
周三(癸丑日):天干屬水地支屬土,土剋水之局,持續弱勢。
周四(甲寅日):天干地支皆屬木,全木之局,略作反彈。
周五(乙卯日):天干地支皆屬木,全木之局,走勢反覆偏好。
訊匯證券行政總裁 沈振盈(作者為註冊持牌人士)

天機洩漏到咁你地都可以損手爛腳,大師肯定好撚失望,眾師兄聽日睇路

大師套五行仲準過好多大學/基金公司搞既model,驚人既預測能力

我冷靜唔到
我冷靜唔到

訓好覺, 聽日著靚仔D
我冷靜唔到

等老美開市仲係升咁多先再冷靜唔到啦
我冷靜唔到

老美休市
我冷靜唔到

老美休市

咁玩完啦 直上31000
冷靜少少...贏錢要等...恆指一定會落番十天廿天線, 到時再考慮入乜強勢股小注博下, 高位

初初唔知做乜鳩, 你咁笑我明曬

師父咁撚靚仔嘅。師兄你photoshop過呀?

係沈振盈同學會(會員)到見到人post

懷疑師父出面另有分支

早前已經覺得踏入上升通道,加上各種資料整合對金價上升利好,可惜一講完師父2粒鐘就出文叫入2840SPDR金ETF,咁邪嘅嘢我算啦,肥佬今年金價中幾次,準嘅,反正我唔想同師父同船,升由得佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞