沈門師兄弟徙置區第六十期 - 勿忘初衷:贏得要有盈

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
收市後師傅透露自己喺$430-440 之間做咗騰訊淡倉 一落黎就食咗 一彈就再沽

英明

認真便輸了

兄弟

黃國英個一句 “ 問君能有幾多愁 無買騰訊無買樓 ”,睇片睇到師父懷恨在心

黃國英真係好小學雞,唔似師傅有大將之風

師父一陣沈判個陣,顏色基金經理九龍新界都無得避

兄弟

【大師午間教路】
大師話港股走勢好似彈唔起,估計騰訊短期下試406蚊,調整會持續...

午市入700牛先

兄弟

師父講成也騰訊敗也騰訊,條女自己都笑左出嚟,條女好撚大膽。江湖恩怨,知道就算啦,當面笑出嚟。豈有此理

人無恥便無敵
小弟揸住小注388嘅230牛,應該着草定strong hold?我自己睇會調整但兩千蚊貨仔唔想蝕手續費
小弟揸住小注388嘅230牛,應該着草定strong hold?我自己睇會調整但兩千蚊貨仔唔想蝕手續費

俾我就走
388冇血肉長城護住話死就死
今日有無午間教路?

兄弟

我啱啱整左張神獸卡比隻鷹仔,從今開始佢正式加入沈門,負責睇門口!(鳳吹均輸、貔貅開始一齊為沈門打雜!

想熊
我啱啱整左張神獸卡比隻鷹仔,從今開始佢正式加入沈門,負責睇門口!(鳳吹均輸、貔貅開始一齊為沈門打雜!

388返黎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞