TWICE除左子瑜幾靚之外仲有咩特色/有咩睇?

246 回覆
44 Like 107 Dislike
次次都有人個貼男人婆出黎

志效細個唔差 有d混血feel
但大個 ooh ah mv係最靚
妝容真係好影響
同埋睇落真係好大份
(唔知關唔關個胸事 有d明星有身材都睇落唔大份
講身材sana好睇d

Momo 又係每況越下 而家個髮型唔襯佢

妝容真係好影響
同埋睇落真係好大份
講身材sana好睇d

火車頭發育時期走歪左路 變到骨架大
佢減肥應該減得好辛苦

妝容真係好影響
同埋睇落真係好大份
講身材sana好睇d

momo個面型好食髮型, 一定要姐住個鰓

妝容真係好影響
同埋睇落真係好大份
講身材sana好睇d

momo個面型好食髮型, 一定要姐住個鰓

個樣同有村純架好鬼似
定延男友留名

who係大山婆?

this?

好正 好想幫佢托住對野

其實我啱啱先第一次睇TWICE嘅mv, 之前淨係識子瑜
都係一眼睇到呢個最正

師兄識貨
原來你竟然第一次睇佢地MV
咁你可以睇下出道歌同佢地自己綜藝 都幾好睇

我個topic唔係批評twice, 係真係問題來 佢地太多成員所以問定啲料先

使咩問 你YouTube 打twice 大把野睇 或者睇ptt

暫時睇左咁多都係覺得志效最正
真心覺得大隻嘅女仔好正 加埋大波直情10/10
反而冇人吹奏子瑜
認真,睇左成日fancam 子瑜d青春+仙氣真係好尾機
Mina咁正都無人識欣賞

女都表示J死
娜連陣mk妹味好正
mina就仙女
sana係好淫,根本就係癡女
其他唔洗提
咩少眾阿,多賢不知幾多人鐘意
我都好鐘意sana 但佢依加瘦到無咗松鼠面無咁cute 唔想佢行性感路線,佢面型都變到我覺得佢有打針

志效真係幾好架,心地又好樣又靚,好想多d人欣賞佢

志效真係幾好架,心地又好樣又靚,好想多d人欣賞佢

識野
咩少眾阿,多賢不知幾多人鐘意
我都好鐘意sana 但佢依加瘦到無咗松鼠面無咁cute 唔想佢行性感路線,佢面型都變到我覺得佢有打針

收皮啦
twice肯撚定冇整過
多賢
多賢

多腎真係幾qute
韓味好重
我覺得彩瑛都好正喎
又識畫畫又識填詞
全部一樣樣算唔算特色
全部一樣樣算唔算特色

你對眼有特色
全部一樣樣算唔算特色

你對眼有特色

會唔會咁都認唔到
你對眼有問題多啲喎
正到

正到

如果咁是大山婆 最好全世界都係大山婆
正到

如果咁是大山婆 最好全世界都係大山婆

身型全隊最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞