TWICE除左子瑜幾靚之外仲有咩特色/有咩睇?

246 回覆
44 Like 107 Dislike
以前覺得彩暎唔起眼 什至有點柒
睇到最新weekly idol又覺得幾爽

其實佢好索
好鍾意佢啲rap 聽落好順好舒服

最鍾意佢,係咪口味獨特?

佢喺韓國係最受歡迎既其中一個 你問啲韓仔佢地係咪口味獨特

塊面幾大下
係sell cute囉 隻眼係幾大又有神

正常人係有缺陷既 證明佢無整容
Momo 都係出道金毛最靚最屈機 成個人由樣到身材都好性感 點知公司要佢走可愛路線 浪費曬

momo最近整左對眼啦
雙眼皮深左好多同高左
成個眼神都唔同左 仲話無整

咩呀咪講左貼雙眼皮膠紙同埋成隊化妝團隊轉曬呀麻 你唔覺成隊人啲妝都唔同左咩

子瑜likey個妝 closeup隻眼心心個shot完全唔掂

我覺得有啲成員個妝仲柒左 好似子瑜同定延

依家twice攻日換哂日妝
日妝個底妝偏向自然啲同埋好興用啲暖色系嘅髮色
所以本身皮膚偏黃同黑嘅子瑜顯到好柒(之前韓妝化到好白淨頭髮染深綠深紫好靚
本身16個時已經唔覺定妍靚,係剪咗頭髮個look有girl crush味道
不過依家有once叫jyp俾定妍留長頭髮 但係一留長即變路人

我反而覺得定延好驚喜 sixteen個頭佢好柒同騮休 個陣都唔鍾意佢 而家呢個唔長唔短有女人味好靚 佢似得佢家姐都唔會樣衰得去邊
而家反而最鍾意佢
No Sana No Life
冇人講mina
Mina咁正都無人識欣賞
Sana好撚正
成隊大部分都係
好典型既例子
條女好靚 但又唔出聲唔講野
根本唔知有咩話題咁
但因為靚女
自然多人中意

睇過佢地團綜
佢地好似都唔知自己做緊乜咁
野又唔識講
咁多年黎 第一次見有女團咁
Momo好撚一般 洗唔洗吹到咁
把聲扣一萬分
志效都靚過佢
Mina 好撚樣衰
唔明營運點解成日都要推

其實佢真係數一數二唔靚果堆
MINA真係奶Wifeable

MINA真係好Wifeable

Momo好撚一般 洗唔洗吹到咁
把聲扣一萬分
志效都靚過佢

Twice個Momo同Gfriend個Sin b好撚正
https://lihkg.com/thread/221059/page/1?ref=ios
Mina 好撚樣衰
唔明營運點解成日都要推

mina邊撚到樣衰
講真 全隊入面 最正一定係志效
細細個已經好cute
佢除咗衰一開頭出道肥咗少少之外
其實真係幾靚 而家瘦咗仲正
眼又大, 真係好大cls
講唱功佢真係喺twice入面冇得輸
有時聽signal都淨係loop佢嗰part
子瑜以前喺韓國冇屋住 都係志效收留佢
仲有其實佢本身唔係肥底咖 佢係因為壓力大
參加sixteen之前先暴脹
可以由肥減到而家咁瘦
我真係好欣賞佢嘅毅力 努力 同實力
點解冇人識欣賞佢

其實志效眼大波大心地又好
唔好再叫佢大山婆啦

塊面幾大下
係sell cute囉 隻眼係幾大又有神

正常人係有缺陷既 證明佢無整容
Momo 都係出道金毛最靚最屈機 成個人由樣到身材都好性感 點知公司要佢走可愛路線 浪費曬

momo最近整左對眼啦
雙眼皮深左好多同高左
成個眼神都唔同左 仲話無整

咩呀咪講左貼雙眼皮膠紙同埋成隊化妝團隊轉曬呀麻 你唔覺成隊人啲妝都唔同左咩

子瑜likey個妝 closeup隻眼心心個shot完全唔掂

我覺得有啲成員個妝仲柒左 好似子瑜同定延

依家twice攻日換哂日妝
日妝個底妝偏向自然啲同埋好興用啲暖色系嘅髮色
所以本身皮膚偏黃同黑嘅子瑜顯到好柒(之前韓妝化到好白淨頭髮染深綠深紫好靚
本身16個時已經唔覺定妍靚,係剪咗頭髮個look有girl crush味道
不過依家有once叫jyp俾定妍留長頭髮 但係一留長即變路人

原來係咁 btw子瑜上認識的哥哥 綠色頭個集靚到
細細個已經好cute
可以由肥減到而家咁瘦
點解冇人識欣賞佢

唔好再叫佢大山婆啦

jihyo笑容幾charm knock knock雪地回頭笑個下比佢電到
睇手語
Mina

定延
細細個已經好cute
可以由肥減到而家咁瘦
點解冇人識欣賞佢

唔好再叫佢大山婆啦

jihyo笑容幾charm knock knock雪地回頭笑個下比佢電到

山婆留陰
分界要蒙頭入閘
今次comeback 志效真係瘦咗好多,仲keep 到對巨乳,好勁。另外,多賢都靚咗好多,佢笑個陣其實好charm,不過都係日志三人組加定延最正
今次comeback 志效真係瘦咗好多,仲keep 到對巨乳,好勁。另外,多賢都靚咗好多,佢笑個陣其實好charm,不過都係日志三人組加定延最正

多腎冇靚到 但佢個樣有種魅力 好吸引人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞