TWICE除左子瑜幾靚之外仲有咩特色/有咩睇?

246 回覆
44 Like 107 Dislike
btw以前唔留意kpop 覺得子瑜只係普通靚 宜家先驚為天人 香港吹開個d真係差n條街

呢張腳型麻麻

算唔算太瘦

呢張好好多
以前覺得彩暎唔起眼 什至有點柒
睇到最新weekly idol又覺得幾爽

其實佢好索
好鍾意佢啲rap 聽落好順好舒服

btw 定延我本身又係無感
係knock knock見佢連住子瑜個part好正 先開始有留意
樓主可以聽吓佢地啲side track既 音樂性豐富啲同好聽啲
其實momo除左身材,個樣靚咩 佢對眼生到好埋同牙有啲凸 又無乜面型

講真把聲幾。。。。。好似合唔埋個嘴講嘢咁,相比地Sana著好多
其實momo除左身材,個樣靚咩 佢對眼生到好埋同牙有啲凸 又無乜面型

塊面幾大下
係sell cute囉 隻眼係幾大又有神
齋Mina賢妻良母款都扺J啦下話,韓圈有幾多個?

講真把聲幾。。。。。好似合唔埋個嘴講嘢咁,相比地Sana好多
Mina世界第一
好耐無見過咁有仙氣既女!!!!!
Sana > All
twice既優勢咪係團員 靚/易認
同埋全部合符晒亞洲既審美觀
有四個屈機級海外成員
韓籍成員個樣又唔係一般韓國女團樣
同埋公司幫佢地set晒唔同髮型/服裝
等外界可以短時間辨認
jyp成個包裝屈晒其他公司

其他公司(中小型)可能資源有限+文化問題
將D女團打扮到好近似
由髮型/化妝/服裝個風格係統一晒
除非有外籍成員
否則D成員既「靚」只合乎韓國本土口味

好多女團都係瞇眼串樣feel
講開易認
開頭twice我完全唔識分sana momo
blackpink又唔識分jisoo rose

塊面幾大下

正常人係有缺陷既 證明佢無整容
Momo 都係出道金毛最靚最屈機 成個人由樣到身材都好性感 點知公司要佢走可愛路線 浪費曬

塊面幾大下

Momo 都係出道金毛最靚最屈機 成個人由樣到身材都好性感 點知公司要佢走可愛路線 浪費曬

likey有段solo算係咁
d鬼佬都話sexy
做乜 子瑜隻腳不嬲粗 缺點黎
申利:鍾意佢

其實佢身材冇啲人吹到咁好
上身瘦 冇乜波 腿粗(不過而家幼咗啲 冇呢張相啱啱出道咁粗)
講身材Momo屈機啲
做乜 子瑜隻腳不嬲粗 缺點黎
申利:鍾意佢

其實佢身材冇啲人吹到咁好
上身瘦 冇乜波 腿粗(不過而家幼咗啲 冇呢張相啱啱出道咁粗)
講身材Momo屈機啲

你講嗰幾樣都唔算好差掛 個樣加返好多分啦

塊面幾大下

d鬼佬都話sexy

呢個形象鮮明跳舞又勁其實好易捧 JYP真係捉到鹿唔識脫角
成隊人得個樣
成隊人得個樣

你膚淺淨係睇人個樣
睇佢地 sheshe 最好睇
但其實其他韓團都大把女仔靚
Twice 韓國個幾件
點解會咁紅

塊面幾大下

d鬼佬都話sexy

比sm yg 捧佢爆紅十世

塊面幾大下

d鬼佬都話sexy

呢個形象鮮明跳舞又勁其實好易捧 JYP真係捉到鹿唔識脫角

又唔係既 未必要將一個成員優點放到咁大 會影響成隊
組合要keep住紅 唔可以單靠1,2個 最好全隊都有亮點 好似likey我本身都諗 點解志效出咁多場 子瑜咁少
個個都講外在
momo 跳舞值得欣賞
不過成隊野d 歌就。。。。仍雖努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞