TWICE除左子瑜幾靚之外仲有咩特色/有咩睇?

246 回覆
44 Like 107 Dislike
今次個mv,志效真係最正

多腎

最正
Mina已經俾泰仔

雖然要長期化妝 但點解一定要人割呢
所以咪話佢無整囉 整左邊道會咁唔自然 你有無見到啲韓國人整完咁唔自然
同埋佢要整都整面形先 打支針咁容易佢都唔做

實無整啦
唔明點解咁多人中意momo
明明係整容雞 睇佢未出道前啲相單眼皮

你老母就整容雞

Momo 把聲 漏電咁
https://www.youtube.com/watch?v=7oIOs9pGQYw
最正呢條片,但係搵唔到全身既片
明明對腳咁白滑
其實我諗sana同momo都整過下對眼 不過韓國點會唔整 9個得2個整已經好好 JYP不嬲都天然D
其實我諗sana同momo都整過下對眼 不過韓國點會唔整 9個得2個整已經好好 JYP不嬲都天然D

點只2個

雖然要長期化妝 但點解一定要人割呢
所以咪話佢無整囉 整左邊道會咁唔自然 你有無見到啲韓國人整完咁唔自然
同埋佢要整都整面形先 打支針咁容易佢都唔做

實無整啦

呢張係人地剛剛出道金毛影既 單咩眼皮 網上仲有無數咁多張出道前雙眼皮相

上面咪解釋左又扮睇唔到 hater先會攞幾歲小學生啲相黎比較 至少要用中學生相個樣開始成形 仲有如果要證明就起碼攞多一兩張 邊有人一張定生死
而且twice 喺好多節目講左全隊得多賢一個雙眼皮 係得一個人
人地整容都唔得 唔係話吹捧整容 但係又唔係你老婆 女朋友 你又冇得屌 人地為份工整容 表演俾你地睇 咁都屌
只可以講一句 JYP將Twice包裝得好好
完全符合曬而家市場嘅需求
乜都令人聽一聽 睇一睇 認一認就記得曬
但如果主打淨係為左洗腦其實好悶
Exid今次comeback曲風真係唔錯
不過我覺得chorus有少少似gf love whisper
如果抒情歌 Bolbbalgan4冇得輸
Momo like ooh ahh金毛造型真係無敵
到而家染番黑反而冇咁好睇

[im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/11/19/124236_944a70071265713cc691f1931dfed827.jpg[/img]
呢張係人地剛剛出道金毛影既 單咩眼皮 網上仲有無數咁多張出道前雙眼皮相

上面咪解釋左又扮睇唔到 hater先會攞幾歲小學生啲相黎比較 至少要用中學生相個樣開始成形 仲有如果要證明就起碼攞多一兩張 邊有人一張定生死
而且twice 喺好多節目講左全隊得多賢一個雙眼皮 係得一個人

原來又係6永
我想問下邊度有source話佢係貼緊雙眼皮貼

點只2個

只能講句呢團啲人無膠樣 又易認 又貼地似返啲普通人既樣 五官又唔係完美 有啲位有缺陷 如果呢隊有整 咁韓國真係無人係天然架啦
冇野好睇
Mina氣質女神
娜蓮都幾好J

咁耐先有人講
又兔牙又得意
估唔到momo對眼本來單眼皮
佢可能係日本就割左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞