TWICE除左子瑜幾靚之外仲有咩特色/有咩睇?

246 回覆
44 Like 107 Dislike
痴撚線 去到第7頁都無人放J 圖

仲要假波
依家大勁多
多腎

多賢[size=6][/size=6]
多腎

多賢[size=6][/size=6]

多腎

成班淨係講樣同身材 我就鐘意睇佢地上d綜藝節目 好笑 睇到好開心 娜璉 mono sana又靚又可愛 子瑜好誠實成日有笑位 多賢俾人感覺好開心 好charm Mina就有氣質

weekly idol除左多腎 其他都好怕醜

多腎自己上周偶果排都好靜 呢d都係靠慢慢浸出黎
痴線 定延咁正得咁少人識欣賞
林三歲世界第一
成班淨係講樣同身材 我就鐘意睇佢地上d綜藝節目 好笑 睇到好開心 娜璉 mono sana又靚又可愛 子瑜好誠實成日有笑位 多賢俾人感覺好開心 好charm Mina就有氣質

weekly idol除左多腎 其他都好怕醜

多腎自己上周偶果排都好靜 呢d都係靠慢慢浸出黎

同jackson個陣 ?
同男主持勁尷尬 可能節目效果
林三歲世界第一

D牙好核突 又唔箍
定延男友留名
[ig]http://www.yx-w.com/uploads/170303/3_170303160159_1.jpg[/img]
唔似有整過

人地自己都話自己雙 算啦 班友攞一張小學相來講 無得講 講撚到我80歲都講唔完 off topic J圖好過
你地有無定延j圖攞出黎唔好收埋

不如佢上節目講自己整過容隆過胸好未
話自己係雙就係雙 天真過呀嬌
關小學相撚事 周子瑜細細個啲相已經好靚
不過毒撚係不願承認架喇
打吓飛機算啦咁認真做乜
[ig][url]http://www.yx-w.com/uploads/170303/3_170303160159_1.jpg[/img][/url]
唔似有整過

人地自己都話自己雙 算啦 班友攞一張小學相來講 無得講 講撚到我80歲都講唔完 off topic J圖好過
你地有無定延j圖攞出黎唔好收埋

不如佢上節目講自己整過容隆過胸好未
話自己係雙就係雙 天真過呀嬌
關小學相撚事 周子瑜細細個啲相已經好靚
不過毒撚係不願承認架喇
打吓飛機算啦咁認真做乜

都話左講到80歲都完唔到 一早off 左topic 吹雞召J圖啦 你自己掛住自私J又唔肯放圖出黎

定b世界第一

定b世界第一

身材最均稱一定係定延同momo,今次d打歌服短裙仔正之餘,好多套衫定延都走左對奶出來

Sana淫娃隻眼好識勾引人

都話左講到80歲都完唔到 一早off 左topic 吹雞召J圖啦 你自己掛住自私J又唔肯放圖出黎

無依啲垃圾g嘅圖 sor

無依啲垃圾g嘅圖 sor

屌你你J撚左咁耐 你話無就要信你 你真係天真過阿嬌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞