TWICE除左子瑜幾靚之外仲有咩特色/有咩睇?

246 回覆
44 Like 107 Dislike
講真 全隊入面 最正一定係志效
細細個已經好cute
佢除咗衰一開頭出道肥咗少少之外
其實真係幾靚 而家瘦咗仲正
眼又大, 真係好大cls
講唱功佢真係喺twice入面冇得輸
有時聽signal都淨係loop佢嗰part
子瑜以前喺韓國冇屋住 都係志效收留佢
仲有其實佢本身唔係肥底咖 佢係因為壓力大
參加sixteen之前先暴脹
可以由肥減到而家咁瘦
我真係好欣賞佢嘅毅力 努力 同實力
點解冇人識欣賞佢

又要我重申一次
志效世界第一
娜蓮都幾好J

咁耐先有人講
又兔牙又得意

係正 特別tt扮咬人個幕
但落左妝 無眉 都幾大反差
好鍾意子瑜隻粗腳 點算

雖然要長期化妝 但點解一定要人割呢
所以咪話佢無整囉 整左邊道會咁唔自然 你有無見到啲韓國人整完咁唔自然
同埋佢要整都整面形先 打支針咁容易佢都唔做

實無整啦

做得明星點會冇整 係多定少既問題
佢個下顎執左好多次 以前係少少國字面 而家係u型 不過整完係好睇左既
娜蓮都幾好J

咁耐先有人講
又兔牙又得意

正就唔係唔正,但太瘦
鍾意多腎係咪小眾
鍾意多腎係咪小眾

多賢真係好正又可愛又白又玩得
Sana

南南

唔打字啦 放J圖打J算
有冇人組團掉咗周子瑜部單車
踩單車踩到隻腳粗曬
有無人有佢地尤其係隊長同埋Momo 啲j圖放出來
Nayeon
Mina 賢妻良母
本身雙眼皮都可以做雙眼皮手術令眼眼睇黎更加深邃
who係大山婆?
Mina咁正都無人識欣賞

真係好似傅嘉莉
成班淨係講樣同身材 我就鐘意睇佢地上d綜藝節目 好笑 睇到好開心 娜璉 mono sana又靚又可愛 子瑜好誠實成日有笑位 多賢俾人感覺好開心 好charm Mina就有氣質
成班淨係講樣同身材 我就鐘意睇佢地上d綜藝節目 好笑 睇到好開心 娜璉 mono sana又靚又可愛 子瑜好誠實成日有笑位 多賢俾人感覺好開心 好charm Mina就有氣質

weekly idol除左多腎 其他都好怕醜
優雅的私生活,Weekly idol,Twice tv2,3,5都正 宜家tv6暫時覺得都幾悶 因為d景點悶 成撚日係到提住d任務

weekly idol除左多腎 其他都好怕醜

佢地怕醜底 由其係子瑜同Mina第一次上weekly idol果陣 全集好似講過一次野
我個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞