on9會員濕鳩塞鷗成撚日推返D垃圾post上黎洗版係點撚樣

204 回覆
44 Like 19 Dislike
我又真係見到佢推番啲廿幾日前嘅post番上嚟, 唔知為咩.

班人玩金剛棒根本係為咗享受洗版樂趣
美其名就捉毛,但捉毛洗乜又洗版又推舊post
開個新post出條list落證據,灰色地帶就討論下,好難咩

地鼠又出動

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶
樓上濕鳩徒弟
hi
hi

hi
hi

hi

hi

👀
動物台手腳又搞事
妖PO[size=6]ST

好柒
佢又推樓主琴晚個post
繼捉毛港獨後又一力作
推post港獨
繼捉毛港獨後又一力作
推post港獨

推post抗五毛 大搞焦土
佢又推樓主琴晚個post

唔講仲以為FBI係佢條靚
佢真係好撚得閒 夜晚一入cc台就見返d十幾日前既post

-------------------------------------------
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
條撚屌又嚟料
投訴會員 濕鳩塞鷗 #22858 洗版

https://lihkg.com/thread/481263/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

件垃圾又嚟料

投訴會員 濕鳩塞鷗 #22858 洗版

https://lihkg.com/thread/481263/page/1?ref=android

LIHKG @ Android

件垃圾又嚟料

條撚樣尋晚推咗50個post都有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞