有冇校園欺凌嗰幾個仔嘅起底?

477 回覆
1125 Like 11 Dislike
隻劉小麗老師真係好賤 係到洗人地腦 班仆街仔冇事你有獎拎咩臭西 做人做到咁 一定會比天收
幫推
隻劉小麗老師真係好賤 係到洗人地腦 班仆街仔冇事你有獎拎咩臭西 做人做到咁 一定會比天收

how

how

就咁等個天去收佢?
守株待兔?
佢父母起馬都要帶埋個仔公眾道歉啦
等班白痴家長睇下唔教仔有咩下場
其實個report封信入面好似遮唔到d名 唔知學校咁做係咩意思

d名好蝗
其實個report封信入面好似遮唔到d名 唔知學校咁做係咩意思

d名好蝗

係?我recheck下先
Pish

五毛點睇何志平一帶一賂為國捐軀

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron = Epiphany、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

得閒經過間生番小學屌柒啲蝗仔先 嚇撚到佢地標尿

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞