on9會員濕鳩塞鷗成撚日推返D垃圾post上黎洗版係點撚樣

204 回覆
44 Like 19 Dislike
自己比正皮自己留言..
可悲到
https://lihkg.com/thread/467592/page/1
呢個post就主動撩人入去
QR CODE比人反駁完 唔答
支付寶用佢日日吹奏既NFC當睇唔到
叫佢貼人地5毛證據 比唔到
呢D咪你地班垃圾比人屌既原因

為左捉毛所以要推起5毛既post
令佢既post更多人睇
你露底啦5毛狗

佢唔係五毛
雖然我唔同意佢既做法

佢係唔係5毛邊個知
分分鐘其實佢先係收最大份錢既5毛
負責分化連登d人
攪到真係想捉5毛既人比人屌

分分鐘你老母做雞添

你老母就真係做雞生你出黎個時個閪太窄攪撚到你家下個腦無批判性思考
我自己家下日撚日屌班捉毛狗主要就係第3個回覆
究竟係發生乜撚野事先會無啦啦貼張咁既gif出黎再貼list?
咪撚盲撐用下腦諗下發生緊乜事啦
條友係咪想膠化捉毛你自己諗啦傻閪
https://lihkg.com/thread/454922/page/1

我認同方法有問題
但人肯定唔係五毛
由舊登到而家至少三四年立場都係本土

咪撚教精佢啦,同你講五毛要無所不用其極咁屌

https://lihkg.com/thread/454922/page/1
我就見唔到個POST係你回之前有5毛入啦
樓主定第2個回覆係5毛?
定死左果個阿叔係5毛呀?
屌你老母臭閪
上網捉下毛你就叻 戇撚鳩
把口臭撚到閪 唔好講係咪積唔積口德呢D問題
你到家下都唔覺你張GIF有問題?
令佢既post更多人睇
你露底啦5毛狗

佢唔係五毛
雖然我唔同意佢既做法

佢係唔係5毛邊個知
負責分化連登d人

分分鐘你老母做雞添

你老母就真係做雞生你出黎個時個閪太窄攪撚到你家下個腦無批判性思考
究竟係發生乜撚野事先會無啦啦貼張咁既gif出黎再貼list?

我認同方法有問題
但人肯定唔係五毛

咪撚教精佢啦,同你講五毛要無所不用其極咁屌

我就見唔到個POST係你回之前有5毛入啦
樓主定第2個回覆係5毛?
定死左果個阿叔係5毛呀?
屌你老母臭閪
上網捉下毛你就叻 戇撚鳩
把口臭撚到閪 唔好講係咪積唔積口德呢D問題
你到家下都唔覺你張GIF有問題?

你大字把撚咩 家下講緊你個死賤種影撚衰本土派個名呀屌你老母閪
答下張GIF貼黎有乜用啦
係咪諗住用完大字就講野可以冇logic?
出聲啦濕乜柒鳩閪垃圾 又縮呀?
一個五毛都推三個post狙擊

佢係咪傻撚左 專推D ON9五毛post上黎

佢答過係話要多啲人睇到五毛開個咩post

問題係咁做係fucking inefficient

一個五毛推一個post,有10個係咪要推10個?

更何況佢狙擊dewi都推三個

It's fucking efficient

你明唔明個時事台成日有5-6個陳年五毛post係幾討厭?

你有冇諗其他人感受?

再講大部分五毛post都有人狙擊,9成人都知邊啲係五毛啦

都係嗰句,點解關巴咁推一個唔得

你睇下關清個POST先啦

佢個post有咩問題
我見到有班人好認真咁幫佢crosscheck緊喎

關同濕都係見到人多又同佢唔同立場就會驚

又縮緊
yo~
條傻鳩又去左考古
又比人屌到開新post,辣殺
?
我又真係見到佢推番啲廿幾日前嘅post番上嚟, 唔知為咩.
我又真係見到佢推番啲廿幾日前嘅post番上嚟, 唔知為咩.

班人玩金剛棒根本係為咗享受洗版樂趣
美其名就捉毛,但捉毛洗乜又洗版又推舊post
開個新post出條list落證據,灰色地帶就討論下,好難咩

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶
*
令佢既post更多人睇
你露底啦5毛狗

佢唔係五毛
雖然我唔同意佢既做法

佢係唔係5毛邊個知
負責分化連登d人

分分鐘你老母做雞添

我認同方法有問題
但人肯定唔係五毛

學關生話齋
呢啲咪叫潛伏左三四年
五毛係咪好驚下個到你就無糧出

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron (Epiphany)、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東

做乜撚野張list冇撚左我名呀屈毛仔 屌你老母
人瑞返黎貼金鋼棒啦
人瑞返黎貼金鋼棒啦

仲以為佢已經唔再玩,改邪歸正

-------------------------------------------
對關sir嘅幾個長期疑問,求解答
1.淘寶唔洗狙擊,支付寶又猛烈狙擊,其實佢哋唔係同一間公司咩
2.支付寶幾時同QR code做咗掛鈎,點解撐QR code(技術)=暗撐支付寶
3.五毛榜榜首Dwade幾時有圖證明佢撐支付寶
yo~
又推
連狗係咪盲撚咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞