on9會員濕鳩塞鷗成撚日推返D垃圾post上黎洗版係點撚樣

204 回覆
44 Like 19 Dislike

樓上貼金剛棒條撚屌一撚定係五毛
認真濕巴沉左既就唔好推啦

真係冇point

真係冇point

講得好岩呀巴打

真係好撚on9 24小時mon撚住 明明成版都正常新聞 係都要推D垃圾上黎
https://lihkg.com/thread/470318/page/3
濕清#39 quote 勇清#33 話 五毛係咪好驚下個到你就無糧出
有咩意思呢

真係冇point

講得好岩呀巴打

真係好撚on9 24小時mon撚住 明明成版都正常新聞 係都要推D垃圾上黎

隻BOT近排唔知咩事係咁推啲on9膠post上黎

真係冇point

講得好岩呀巴打

佢係想提醒巴絲開個咩post

如果咁不如推一個五毛名單+link 既post咪得
近排唔見人瑞兄

dse雞!?

真係冇point

講得好岩呀巴打

上期我地動物台啲人叫過幾次 包括off巴都有叫佢地一條link過做簽名
咪又係俾佢地屌
近排關愛座咪算好 貼一張圖仔就算

真係冇point

講得好岩呀巴打

上期我地動物台啲人叫過幾次 包括off巴都有叫佢地一條link過做簽名
咪又係俾佢地屌

關仔回哂塘了

出核彈依啲招黎焦土 佢會夠兩個台既人玩咩

真係冇point

講得好岩呀巴打

巴打心動不如行動
由你做帶頭人la

考慮吓
五毛係咪好驚下個到你就無糧出

經crosscheck多個post,確信五毛名單臚列如下:三色貓法國佬巫斯義極右派政治家、民國復興、群龍共舞、優美開始、Coffee@、JR、RedBaron (Epiphany)、Gladiclus、D_Wade、dewi、newlife、bbchu、十卜Ching、侵B、吾系甘開心牙、返六日唔撚易、毛澤東、濕鳩塞鷗

真係冇point

講得好岩呀巴打

咪又係俾佢地屌

佢係俾人收皮姐
而家d氣焰唔見晒啦
日日俾我追撚住黎屌

係咁loop啲point懶得應你當自己贏左
on9五毛Dwade
有圖>>>五毛會spin
冇圖>>>cap咗 不過五毛會spin 所以唔post
依個post成班五毛企圖膠化我依個post

我出去幫你開個新post好冇

你地班五毛唔好同我扮熟

你地班五毛唔好同我扮熟

你條五毛玩屈毛膠化捉毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞