[世柒] 何志平 何以斷正喺美國手上

100 回覆
128 Like 0 Dislike
精彩,陣間睇埋份report
所以呢D野應該用BITCOIN

班廢老fb都唔識用會識用bitcoin

8達通都唔識用
咪以為支那人一定醒。之前有支那銀行高層係美帝office 燒文件想毁滅證據。點知防火警鐘響。消防到場見到 報警 後尾罰錢

學野先
十六號愛人?
US$200,000 雞碎咁多, 連首期都唔夠比

叫支那海軍拿CASH係吉布提交收都得啦

咁就變成官方上身,有咩事爆咗出黎好大個政治災難,中共最叻係搵爛頭卒去行賄,出咗事就推個人去死算
US$200,000 雞碎咁多, 連首期都唔夠比

叫支那海軍拿CASH係吉布提交收都得啦

咁就變成官方上身,有咩事爆咗出黎好大個政治災難,中共最叻係搵爛頭卒去行賄,出咗事就推個人去死算

入面D email料仲精彩,條肥平明顯係做緊果個「能源公司」嘅白手套+探路人,玩到幫D總統提供選舉經費、鞏固政壇同提供軍事協助,背後D錢從何來,其他仲有D傻西野就唔講,唔想教精班支那人

睇睇下果間比人罰1.2億嘅「國企」背後都唔知洗左幾多錢搞惦單罰款,D支那人養唔熟,遠到去Chad,間「能源公司」都想認親認戚分間「國企」D生意

仲有果間公司/組織出咩聲明話無授權,人地電郵有埋你地「主席」同肥平D email對話同report,肥平仲話比人叫負責解決果間國企D罰款問題,咁都話無授權,係咪當街外人全部唔識英文

睇得多支那呢D仆街野,所有人都有個價真係無錯嘅,尤其有權果班

Btw,ICAC係咪唔打算做野,單野有唔少涉事人仲係香港/經常進出香港,Ho's secretary,Ho's deputy,果個主席,Executive-1,Executive-2,CC-1呢堆人,雖然果間公司做野好快,當日一出事已經係官網刪晒D野,應該電腦record都唔會留低

record一定刪唔晒
因為個email server唔似佢地自己host

8達通都唔識用

其實我睇睇下有條非洲佬都醒,話想收現金多D,可能收開錢識點玩

係呢班傻佬係要匯錢經美國D銀行自己攞黎搞
五毛點睇何志平玩能源
香港邊間銀行 感覺西亞會做

唔知點解我都係咁諗

Agger

全連登都估西亞

最高機會係佢囉
其實用bitcoin找數係唔係冇手尾跟架?

難跟你
唔代表無手尾跟
留名
高等賣港賊頓成低端人口慘遭清退

經crosscheck多個post,最新確信五毛名單臚列如下:

三色貓法國佬巫斯義極右派政治家Coffee@Gladiclusnewlife、JR、RedBaron = Epiphany、dewi、bbchu、D_Wade、Spurs_Leonard、十卜Ching、侵B、民國復興、群龍共舞、霍金轉身、優美開始、黑腸盧卡庫 = 國語好手、返六日唔撚易、追捕兩米黑鬼、吾系甘開心牙、社會主義者佛利民、小翁翁、毛澤東、晚媚
香港邊間銀行 感覺西亞會做

唔知點解我都係咁諗

Agger

全連登都估西亞

最高機會係佢囉

學到野了
香港執法部門咁都唔查真係好野

學到野了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞